Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Манчестер2000 привіт
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
11.3 gemiddelde waardering 23.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Tymoshchuk is nu in balbezit. Tymoshchuk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Samoilov de bal. Slyusar is nu in balbezit. Slyusar draait met de bal, schiet en ... Dushkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Krunic verovert de bal door een tackle van achteren. Krunic geeft de bal voor. Zhabinskiy probeert de bal met de borst te controleren. Slyusar onderschept slim de pass. Slyusar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Манчестер2000 - привіт 0:1

35e minuut.
Tymoshchuk met de inworp. Ezerskiy heeft problemen om de bal te vangen. Ezerskiy met een sublieme pass. Novikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novikov schiet op doel. Klyuchik bokst de bal weg.

42e minuut.
Karimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karimov speelt de bal door. Rypan bereikt de bal nog maar net als eerste. Slyusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Slyusar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Манчестер2000 63%, привіт 37%.
Манчестер2000 - привіт 0:1

72e minuut.
Mezheiko passt de bal zonder na te denken. Karimov is nu in balbezit. Karimov geeft de bal voor. Slyusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Slyusar draait met de bal, schiet en ... Dushkov bokst de bal weg.

83e minuut.
Stakhiv geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karimov met een snelle inworp. Rozgon is nu in balbezit. Rozgon geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Манчестер2000 64%, привіт 36%.
Манчестер2000 - привіт 0:1