Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trostinburg LesnoyMasivKiev
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Rusanovskiy geeft een lange en hoge pass. Shubin rent richting de bal. Kichak verovert de bal door een tackle van achteren. Kichak haalt uit met een fantastische trap. Pushkutsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trostinburg - LesnoyMasivKiev 0:1

5e minuut.
Pushkutsa trapt de bal weg. Smolovik geeft de bal voor. Maximyuk is nu in balbezit. Dmitruk onderschept slim de pass. Dmitruk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Rikhard passt de bal zonder na te denken. Skidan rent richting de bal. Smolovik onderschept slim de pass. Nevmivaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevmivaka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trostinburg - LesnoyMasivKiev 1:1

31e minuut.
Kichak rent richting de bal. Kichak met een sublieme pass. Deresh rent richting de bal. Kushnirov onderschept slim de pass. Kushnirov schiet op doel. Mykulyak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Rikhard verovert de bal door een tackle van achteren. Rikhard geeft een hoge lob. Smolovik kopt de bal weg. Dmitruk rent richting de bal. Dmitruk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trostinburg 58%, LesnoyMasivKiev 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trostinburg - LesnoyMasivKiev 1:1

47e minuut.
Skidan rent richting de bal. Nevmivaka rent richting de bal. Shpotikov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Shpotikov krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Bilovus met een snelle inworp. Daar is Kornev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kornev speelt de bal door. Kushnirov rent richting de bal. Kushnirov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Bilovus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kichak kopt de bal weg. Dmitruk rent richting de bal. Dmitruk draait met de bal, schiet en ... Maximyuk probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Dmitruk passt de bal in één keer door. Voronchenko is nu in balbezit. Voronchenko passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kichak de bal. Kichak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klungelig pakt Snozovoy de bal. Snozovoy geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Voronchenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shubin onderschept slim de pass. Pushkutsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trostinburg 47%, LesnoyMasivKiev 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trostinburg - LesnoyMasivKiev 1:1