Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LesnoyMasivKiev Trostinburg
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Shpotikov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sobol` met de inworp. Daar is Velichko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velichko geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Dmitruk kopt de bal weg. Kichak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maximyuk rent richting de bal. Kichak rent richting de bal. Kichak haalt uit met een fantastische trap. Pushkutsa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Deresh is nu in balbezit. Deresh passt de bal met de wreef. Dmitruk is nu in balbezit. Dmitruk schiet op doel. Pushkutsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LesnoyMasivKiev - Trostinburg 1:0

28e minuut.
Sokolovsky heeft problemen om de bal te vangen. Deresh bereikt de bal nog maar net als eerste. Deresh geeft een hoge lob. Dmitruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmitruk draait met de bal, schiet en ... Pushkutsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LesnoyMasivKiev 46%, Trostinburg 54%.
LesnoyMasivKiev - Trostinburg 1:0

50e minuut.
Shubin verovert de bal door een tackle van achteren. Shubin geeft de bal voor. Makarov probeert de bal met de borst te controleren. Skidan is nu in balbezit. Skidan schiet op doel. Mykulyak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Kushnirov probeert naar een medespeler te passen. Skidan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Velichko is nu in balbezit. Velichko haalt uit met een fantastische trap. Mykulyak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LesnoyMasivKiev - Trostinburg 1:1

81e minuut.
Skidan bereikt de bal nog maar net als eerste. Skidan haalt uit met een fantastische trap. Makarov kopt de bal weg. Kushnirov rent richting de bal. Kushnirov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LesnoyMasivKiev 37%, Trostinburg 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LesnoyMasivKiev - Trostinburg 1:1