Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
привіт ДиНаМо КиЕв УкРаИ
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Rozgon rent richting de bal. Rozgon geeft de bal voor. Fedorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Slyusar is nu in balbezit. Slyusar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Karimov is nu in balbezit. Dolganskiy is nu in balbezit. Dolganskiy probeert naar een medespeler te passen. Danaev is nu in balbezit. Danaev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
привіт - ДиНаМо КиЕв УкРаИ 0:1

18e minuut.
Dyndikov met een snelle inworp. Rypan is nu in balbezit. Nechyporuk maakt een afschuwelijke overtreding. Nechyporuk is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

21e minuut.
Rozgon probeert naar een medespeler te passen. Slyusar rent richting de bal. Slyusar schiet op doel. Pavlenko probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Drabenyuk de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
привіт - ДиНаМо КиЕв УкРаИ 1:1

31e minuut.
Dyndikov geeft de bal voor. Daar is Slyusar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slyusar haalt uit met een fantastische trap. Dychko probeert de bal aan de voet te houden. Pavlenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
привіт - ДиНаМо КиЕв УкРаИ 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: привіт 42%, ДиНаМо КиЕв УкРаИ 58%.
привіт - ДиНаМо КиЕв УкРаИ 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: привіт 38%, ДиНаМо КиЕв УкРаИ 62%.
привіт - ДиНаМо КиЕв УкРаИ 2:1