Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ДиНаМо КиЕв УкРаИ привіт
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 23.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Tchernets` bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymoshchuk begaat een overtreding. Tchernets` is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dobrovolski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kudinov is nu in balbezit. Danaev onderschept slim de pass. Danaev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Rypan rent richting de bal. Slyusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagorniak onderschept slim de pass. Rypan onderschept slim de pass. Rypan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ДиНаМо КиЕв УкРаИ - привіт 0:1

19e minuut.
Fedorov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zhuk komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Rypan verovert de bal door een tackle van achteren. Rypan geeft de bal voor. Rozgon rent richting de bal. Rozgon schiet op doel. Pavlenko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ДиНаМо КиЕв УкРаИ - привіт 0:2

34e minuut.
Rypan verovert de bal door een tackle van achteren. Slyusar is nu in balbezit. Rypan is nu in balbezit. Slyusar is nu in balbezit. Slyusar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pavlenko trapt de bal weg. Zhuk kopt de bal weg. Tymoshchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Danaev verovert de bal door een tackle van achteren. Danaev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Nagorniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karimov rent richting de bal. Met opzet legt Nagorniak zijn tegenspeler op de grond. Nagorniak krijgt een gele kaart. Karimov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ДиНаМо КиЕв УкРаИ 52%, привіт 48%.
ДиНаМо КиЕв УкРаИ - привіт 0:2

47e minuut.
Klungelig pakt Ezerskiy de bal. Tchernets` rent richting de bal. Tchernets` probeert naar een medespeler te passen. Danaev rent richting de bal. Danaev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Dolganskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolganskiy met een sublieme pass. Danaev rent richting de bal. Danaev draait met de bal, schiet en ... Klyuchik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ДиНаМо КиЕв УкРаИ - привіт 1:2

54e minuut.
Nagorniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagorniak maakt een afschuwelijke overtreding. Nagorniak krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

55e minuut.
Karimov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ezerskiy met een snel genomen vrije trap. Rozgon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozgon geeft een lange en hoge pass. Slyusar rent richting de bal. Slyusar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Karimov geeft een hoge lob. Rypan is nu in balbezit. Rypan met een sublieme pass. Slyusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Slyusar draait met de bal, schiet en ... Pavlenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Ezerskiy met een sublieme pass. Dyndikov speelt de bal door. Drabenyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Slyusar verovert de bal door een tackle van achteren. Slyusar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ДиНаМо КиЕв УкРаИ 60%, привіт 40%.
ДиНаМо КиЕв УкРаИ - привіт 1:2