Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
brak2aima Манчестер2000
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 10.9
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Pechenniy rent richting de bal. Tofan onderschept slim de pass. Kornev is nu in balbezit. Tofan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Bliznyuk rent richting de bal. Bliznyuk passt de bal zonder na te denken. Fomin speelt de bal door. Pechenniy is nu in balbezit. Pechenniy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Getsko kopt de bal weg. Samoilov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yurchishin rent richting de bal. Pechenniy verovert de bal door een tackle van achteren. Pechenniy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Fomin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fomin geeft een lange en hoge pass. Mamutov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamutov haalt uit met een fantastische trap. Karimov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
brak2aima - Манчестер2000 1:0

13e minuut.
Fomin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Storozhenko komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Stakhiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Stakhiv geeft de bal voor. Mezheiko kopt de bal weg. Novikov is nu in balbezit. Novikov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mazyar met een harde bal richting middenveld. Mamutov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stakhiv tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stakhiv krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Yurchishin is nu in balbezit. Storozhenko verovert de bal door een tackle van achteren. Storozhenko passt de bal in één keer door. Pechenniy is nu in balbezit. Pechenniy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Novikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornev onderschept slim de pass. Kornev passt de bal in één keer door. Pechenniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechenniy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Storozhenko verovert de bal door een tackle van achteren. Storozhenko speelt de bal door. Pechenniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechenniy haalt uit met een fantastische trap. Zhabinskiy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
brak2aima - Манчестер2000 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brak2aima 45%, Манчестер2000 55%.
brak2aima - Манчестер2000 2:0

58e minuut.
Samoilov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mamutov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Storozhenko de bal. Storozhenko geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Karimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karimov geeft een lange en hoge pass. Stakhiv probeert de bal aan de voet te houden. Deyko rent richting de bal. Deyko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brak2aima 29%, Манчестер2000 71%.
brak2aima - Манчестер2000 2:0