Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН FK ROFZ
Крајина Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
21% Spel op eigen helft 79%
20 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 23.9
good Schieten poor
good Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Labbé rent richting de bal. Blagojević onderschept slim de pass. Blagojević met een sublieme pass. Jovanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - FK ROFZ 0:1

7e minuut.
Šofran speelt de bal door. Bonastre is nu in balbezit. Stevanović begaat een overtreding. Bonastre wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bonastre kan niet meer verder spelen. Houben komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Šofran speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montilla met de inworp. Sennikov geeft een hoge lob. Houben springt en kopt de bal. Niemiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Montilla geeft een hoge lob. Stevanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevanović passt de bal in één keer door. Uzlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzlu schiet op doel. Niemiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Sennikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sennikov geeft de bal voor. Blagojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzlu verovert de bal door een tackle van achteren. Uzlu haalt uit met een fantastische trap. Niemiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vraneš met een harde bal richting middenveld. Vander kopt de bal weg. Sędziak heeft problemen om de bal te vangen. Sędziak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Vraneš rent richting de bal. Vraneš geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Labbé met de inworp. Sędziak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Blagojević geeft een lange en hoge pass. Inworp. Labbé met een snelle inworp. Uzlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 25%, FK ROFZ 75%.
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - FK ROFZ 0:1

52e minuut.
Conde Carbo kopt de bal weg. Sennikov probeert de bal met de borst te controleren. Sennikov met een sublieme pass. Uzlu is nu in balbezit. Uzlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Houben passt de bal zonder na te denken. Conde Carbo rent richting de bal. Conde Carbo passt de bal met de wreef. Houben is nu in balbezit. Houben draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - FK ROFZ 1:1

76e minuut.
Labbé speelt de bal door. Klungelig pakt Sennikov de bal. Sennikov passt de bal met de wreef. Labbé rent richting de bal. Labbé draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Houben springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Jovanović is nu in balbezit. Jovanović geeft de bal voor. Blagojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Labbé onderschept slim de pass. Labbé geeft een lange en hoge pass. Niemiec bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 17%, FK ROFZ 83%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - FK ROFZ 1:1