Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
arsenal.com Fk Prizma
Normal Tactiek proba-2
56% Balbezit 44%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 15.8
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Proroković is nu in balbezit. Proroković passt de bal met de wreef. Ribić heeft problemen om de bal te vangen. Vukoje rent richting de bal. Vukoje haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Lubura rent richting de bal. Vukčević onderschept slim de pass. Criţă is nu in balbezit. Vukčević onderschept slim de pass. Vukčević schiet op doel. Vojičić bokst de bal weg.

23e minuut.
Lečić verovert de bal door een tackle van achteren. Lečić passt de bal zonder na te denken. Vukoje is nu in balbezit. Proroković bereikt de bal nog maar net als eerste. Proroković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ribić is nu in balbezit. Vukoje onderschept slim de pass. Vukoje met een sublieme pass. Proroković is nu in balbezit. Proroković draait met de bal, schiet en ... Vukanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arsenal.com - Fk Prizma 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arsenal.com 49%, Fk Prizma 51%.
arsenal.com - Fk Prizma 0:1

51e minuut.
Vojičić verovert de bal door een tackle van achteren. Vojičić passt de bal zonder na te denken. Rafailović geeft een lange en hoge pass. Proroković heeft problemen om de bal te vangen. Proroković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Rafailović bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafailović passt de bal in één keer door. Nenazić heeft problemen om de bal te vangen. Proroković bereikt de bal nog maar net als eerste. Proroković haalt uit met een fantastische trap. Vukanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arsenal.com - Fk Prizma 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arsenal.com 54%, Fk Prizma 46%.
arsenal.com - Fk Prizma 0:2