Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mysterious Nation Team F.K. Podgorica
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Mikulić rent richting de bal. Stojšić verovert de bal door een tackle van achteren. Stojšić speelt de bal door. Banović rent richting de bal. Banović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Dadić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baćović komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Arsić is nu in balbezit. Popadić onderschept slim de pass. Popadić met een sublieme pass. Banović is nu in balbezit. Banović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Rozić geeft de bal voor. Inworp. Baćović met een snelle inworp. Stojšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojšić schiet op doel. Prlainović bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mysterious Nation Team - F.K. Podgorica 0:1

24e minuut.
Banović haalt uit met een fantastische trap. Prlainović met een sublieme pass. Muminović rent richting de bal. Arsić is nu in balbezit. Arsić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Popadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Popadić passt de bal in één keer door. Živojinović is nu in balbezit. Baćović onderschept slim de pass. Baćović geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mysterious Nation Team 69%, F.K. Podgorica 31%.
Mysterious Nation Team - F.K. Podgorica 0:1

49e minuut.
Novković rent richting de bal. Novković geeft een lange en hoge pass. Daar is Muminović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muminović draait met de bal, schiet en ... Barac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mysterious Nation Team - F.K. Podgorica 1:1

57e minuut.
Kokić kopt de bal weg. Klungelig pakt Muminović de bal. Novković bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsić bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mysterious Nation Team - F.K. Podgorica 2:1

61e minuut.
Rozić speelt de bal door. Mijić is nu in balbezit. Novković is nu in balbezit. Mijić verovert de bal door een tackle van achteren. Mijić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mysterious Nation Team - F.K. Podgorica 3:1

66e minuut.
Popadić probeert naar een medespeler te passen. Živojinović heeft problemen om de bal te vangen. Stojšić is nu in balbezit. Stojšić schiet op doel. Lacković kopt de bal weg. Prlainović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Popadić passt de bal met de wreef. Žigić is nu in balbezit. Žigić passt de bal in één keer door. Banović rent richting de bal. Banović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mysterious Nation Team 47%, F.K. Podgorica 53%.
Mysterious Nation Team - F.K. Podgorica 3:1