Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MNE ФК ЦАР ДУШАН СИЛН
Normal Tactiek Крајина
41% Balbezit 59%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 38.8
zwak Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Sędziak rent richting de bal. Čkuljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Labbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Labbé geeft de bal voor. Bonastre krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sennikov rent richting de bal. Sennikov passt de bal met de wreef. Likić heeft problemen om de bal te vangen. Uzlu is nu in balbezit. Uzlu draait met de bal, schiet en ... Ubiparip bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MNE - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:1

14e minuut.
Nedić heeft problemen om de bal te vangen. Nedić probeert naar een medespeler te passen. Savičić speelt de bal door. Uzlu rent richting de bal. Uzlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MNE - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:2

16e minuut.
Daar is Sennikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sennikov probeert naar een medespeler te passen. Conde Carbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde Carbo geeft de bal voor. Bonastre krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Conde Carbo kopt de bal weg. Labbé rent richting de bal. Labbé passt de bal zonder na te denken. Uzlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Sędziak kan de bal niet met de borst controleren. Sędziak met een sublieme pass. Klungelig pakt Jokišić de bal. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre draait met de bal, schiet en ... Ubiparip kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Conde Carbo rent richting de bal. Conde Carbo geeft een hoge lob. Uzlu kan de bal niet met de borst controleren. Uzlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MNE - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:3

24e minuut.
Bjelović rent richting de bal. Žerajić verovert de bal door een tackle van achteren. Žerajić passt de bal zonder na te denken. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Nedić is nu in balbezit. Sennikov onderschept slim de pass. Sennikov passt de bal met de wreef. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre haalt uit met een fantastische trap. Ubiparip kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sennikov met de inworp. Daar is Conde Carbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conde Carbo geeft een lange en hoge pass. Uzlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Conde Carbo rent richting de bal. Conde Carbo passt de bal zonder na te denken. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre schiet op doel. Ubiparip maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MNE - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:4

30e minuut.
Sędziak is nu in balbezit. Sędziak geeft de bal voor. Klungelig pakt Jokišić de bal. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MNE - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:5

34e minuut.
Labbé met een snelle inworp. Sennikov rent richting de bal. Sennikov geeft een lange en hoge pass. Uzlu rent richting de bal. Uzlu draait met de bal, schiet en ... Ubiparip bokst de bal weg.

39e minuut.
Klungelig pakt Sędziak de bal. Sędziak probeert naar een medespeler te passen. Labbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzlu draait met de bal, schiet en ... Ubiparip verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MNE - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MNE 84%, ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 16%.
MNE - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:6

47e minuut.
Savičić geeft een lange en hoge pass. Květoň rent richting de bal. Obradović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Obradović krijgt een gele kaart.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sennikov met een snelle inworp. Sędziak rent richting de bal. Sędziak geeft de bal voor. Uzlu springt en kopt de bal. Ubiparip probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Klungelig pakt Savičić de bal. Conde Carbo is nu in balbezit. Conde Carbo geeft een lange en hoge pass. Bonastre springt en kopt de bal. Ubiparip werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MNE - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:7

57e minuut.
Sędziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędziak passt de bal zonder na te denken. Vojvodić heeft problemen om de bal te vangen. Bonastre rent richting de bal. Bonastre schiet op doel. Ubiparip bokst de bal weg.

61e minuut.
Žerajić rent richting de bal. Klungelig pakt Sennikov de bal. Sennikov geeft de bal voor. Bonastre springt en kopt de bal. Ubiparip maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

62e minuut.
Ubiparip speelt de bal door. Labbé is nu in balbezit. Labbé geeft een lange en hoge pass. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Labbé kopt de bal weg. Sędziak rent richting de bal. Likić begaat een overtreding. Likić krijgt een gele kaart. Sędziak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Uzlu komt bij de bal en schiet. Vojvodić kopt de bal weg. Conde Carbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde Carbo geeft een lange en hoge pass. Ubiparip probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Labbé heeft problemen om de bal te vangen. Vander rent richting de bal. Vander geeft de bal voor. Bonastre rent richting de bal. Bonastre geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Jokišić geeft de bal voor. Adžić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vander onderschept slim de pass. Uzlu rent richting de bal. Uzlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Sędziak is nu in balbezit. Sędziak geeft een lange en hoge pass. Uzlu rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Labbé geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ubiparip probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Uzlu is nu in balbezit. Uzlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MNE - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:8

78e minuut.
Čkuljević passt de bal zonder na te denken. Inworp. Vander met de inworp. Labbé heeft problemen om de bal te vangen. Labbé geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Uzlu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Uzlu schiet op doel. Daar is Nedić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sędziak is nu in balbezit. Sędziak geeft een lange en hoge pass. Bonastre maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MNE - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:9

83e minuut.
Sennikov probeert de bal met de borst te controleren. Nedić rent richting de bal. Nedić passt de bal met de wreef. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre schiet op doel. Ubiparip kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Popivoda geeft een hoge lob. Sennikov rent richting de bal. Sennikov geeft een hoge lob. Bonastre rent richting de bal. Bonastre geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MNE 93%, ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 7%.
MNE - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:9
MNE