Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН MNE
Крајина Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
16% Spel op eigen helft 84%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.3 gemiddelde waardering 18.9
goed Schieten zwak
goed Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Labbé neemt de hoekschop. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre passt de bal met de wreef. Sędziak rent richting de bal. Sędziak geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Bonastre maakt een snoekduik en kopt de bal. Uzlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - MNE 1:0

5e minuut.
Savičić passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Conde Carbo rent richting de bal. Conde Carbo geeft een lange en hoge pass. Ubiparip bokst de bal weg.

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ubiparip trapt de bal weg. Sędziak kopt de bal weg. Uzlu rent richting de bal. Uzlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Labbé met een snelle inworp. Sennikov met een sublieme pass. Conde Carbo geeft de bal voor. Uzlu is nu in balbezit. Uzlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - MNE 2:0

17e minuut.
Adžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vander onderschept slim de pass. Vander met een sublieme pass. Uzlu is nu in balbezit. Uzlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Montilla met de inworp. Conde Carbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde Carbo geeft een lange en hoge pass. Bonastre maakt een snoekduik en kopt de bal. Ubiparip maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Likić is nu in balbezit. Labbé onderschept slim de pass. Labbé speelt de bal door. Uzlu rent richting de bal. Uzlu haalt uit met een fantastische trap. Ubiparip verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Conde Carbo rent richting de bal. Conde Carbo met een sublieme pass. Uzlu rent richting de bal. Uzlu haalt uit met een fantastische trap. Ubiparip maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - MNE 3:0

37e minuut.
Vojvodić onderschept slim de pass. Vojvodić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sennikov met de inworp. Conde Carbo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ubiparip met een harde bal richting middenveld. Sennikov kopt de bal weg. Vojvodić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre onderschept slim de pass. Bonastre draait met de bal, schiet en ... Ubiparip probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 17%, MNE 83%.
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - MNE 3:0

50e minuut.
Ubiparip trapt de bal weg van het doel. Conde Carbo kopt de bal weg. Labbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre rent richting de bal. Bonastre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - MNE 4:0

54e minuut.
Labbé rent richting de bal. Labbé geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jokišić de bal. Uzlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Montilla is nu in balbezit. Sennikov probeert naar een medespeler te passen. Savičić rent richting de bal. Conde Carbo onderschept slim de pass. Conde Carbo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Sennikov is nu in balbezit. Sennikov geeft een lange en hoge pass. Daar is Jokišić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonastre rent richting de bal. Bonastre draait met de bal, schiet en ... Ubiparip kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Conde Carbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde Carbo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bonastre de bal. Uzlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Vander kopt de bal weg. Nedić probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Bjelović de bal onder controle te krijgen. Sennikov is nu in balbezit. Sennikov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Montilla passt de bal in één keer door. Conde Carbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde Carbo probeert naar een medespeler te passen. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - MNE 5:0

68e minuut.
Savičić geeft de bal voor. Montilla geeft een lange en hoge pass. Jokišić probeert de bal met de borst te controleren. Uzlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Sennikov met een sublieme pass. Conde Carbo rent richting de bal. Conde Carbo geeft een hoge lob. Uzlu rent richting de bal. Uzlu haalt uit met een fantastische trap. Ubiparip bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - MNE 6:0

75e minuut.
Obradović heeft problemen om de bal te vangen. Uzlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzlu rent richting de bal. Uzlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - MNE 7:0

81e minuut.
Sennikov heeft problemen om de bal te vangen. Conde Carbo is nu in balbezit. Conde Carbo geeft een hoge lob. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Vojvodić rent richting de bal. Conde Carbo verovert de bal door een tackle van achteren. Conde Carbo met een sublieme pass. Daar is Bonastre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonastre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Vojvodić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojvodić geeft een hoge lob. Popivoda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uzlu rent richting de bal. Uzlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Labbé onderschept slim de pass. Labbé met een sublieme pass. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre haalt uit met een fantastische trap. Ubiparip werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - MNE 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 14%, MNE 86%.
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - MNE 8:0
MNE