Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Prizma Mysterious Nation Team
proba-2 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Mikulić met een sublieme pass. Rozić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lečić. Rozić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mikulić met een snel genomen vrije trap. Mijić kopt de bal weg. Muminović rent richting de bal. Muminović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Prizma - Mysterious Nation Team 0:1

10e minuut.
Arsić probeert naar een medespeler te passen. Maslovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Svilanović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Svilanović is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

11e minuut.
Jelić geeft een hoge lob. Inworp. Maslovar met de inworp. Vukoje rent richting de bal. Vukoje draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Tičić verovert de bal door een tackle van achteren. Maslovar rent richting de bal. Maslovar speelt de bal door. Proroković bereikt de bal nog maar net als eerste. Proroković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Lečić is nu in balbezit. Lečić passt de bal in één keer door. Proroković bereikt de bal nog maar net als eerste. Proroković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fk Prizma - Mysterious Nation Team 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Prizma 48%, Mysterious Nation Team 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fk Prizma - Mysterious Nation Team 1:1

49e minuut.
Lubura onderschept slim de pass. Lubura probeert naar een medespeler te passen. Mikulić speelt de bal door. Arsić is nu in balbezit. Arsić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Živojinović rent richting de bal. Lečić onderschept slim de pass. Lečić geeft een hoge lob. Vukoje rent richting de bal. Vukoje passt de bal in één keer door. Prlainović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Mijić passt de bal met de wreef. Tičić geeft de bal voor. Vukoje kopt de bal weg. Proroković is nu in balbezit. Proroković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Prizma - Mysterious Nation Team 2:1

75e minuut.
Lečić heeft problemen om de bal te vangen. Lečić geeft een lange en hoge pass. Proroković rent richting de bal. Proroković schiet op doel. Prlainović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Arsić probeert naar een medespeler te passen. Petričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Medan begaat een overtreding. Petričević raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Petričević kan niet meer verder spelen. Rozić komt het veld opgelopen. Rozić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Prizma 51%, Mysterious Nation Team 49%.
Fk Prizma - Mysterious Nation Team 2:1