Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
arsenal.com F.K. Podgorica
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


26e minuut.
Vukčević passt de bal met de wreef. Perinčić rent richting de bal. Tripković rent richting de bal. Perinčić verovert de bal door een tackle van achteren. Perinčić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Jestrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedić rent richting de bal. Jestrović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jestrović krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Stojšić rent richting de bal. Gobović rent richting de bal. Stojšić verovert de bal door een tackle van achteren. Stojšić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
arsenal.com - F.K. Podgorica 0:1

44e minuut.
Perinčić schiet op doel. Novković heeft problemen om de bal te vangen. Tripković is nu in balbezit. Perinčić verovert de bal door een tackle van achteren. Perinčić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
arsenal.com - F.K. Podgorica 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arsenal.com 65%, F.K. Podgorica 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
arsenal.com - F.K. Podgorica 1:1

53e minuut.
Milenković trapt de bal weg. Špoljarić geeft de bal voor. Tripković heeft problemen om de bal te vangen. Perinčić is nu in balbezit. Perinčić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Mišeljić geeft een hoge lob. Inworp. Dadić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stojšić rent richting de bal. Stojšić geeft een hoge lob. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Popadić rent richting de bal. Popadić speelt de bal door. Banović bereikt de bal nog maar net als eerste. Banović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

88e minuut.
Inworp. Tripković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Žigić de bal. Vukčević rent richting de bal. Vukčević geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arsenal.com 54%, F.K. Podgorica 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
arsenal.com - F.K. Podgorica 1:1