Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK ROFZ MNE
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Šofran geeft een hoge lob. Inworp. Adžić met een snelle inworp. Čkuljević geeft de bal voor. Obradović springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Niemiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Čkuljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Čkuljević passt de bal in één keer door. Krnojelac heeft problemen om de bal te vangen. Obradović bereikt de bal nog maar net als eerste. Obradović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Nedić met een sublieme pass. Šofran is nu in balbezit. Čkuljević onderschept slim de pass. Obradović bereikt de bal nog maar net als eerste. Obradović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Obradović rent richting de bal. Stevanović is nu in balbezit. Obradović onderschept slim de pass. Čkuljević is nu in balbezit. Čkuljević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Popivoda rent richting de bal. Popivoda speelt de bal door. Tošić rent richting de bal. Tošić draait met de bal, schiet en ... Ubiparip werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ROFZ - MNE 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ROFZ 56%, MNE 44%.
FK ROFZ - MNE 1:0

47e minuut.
Obradović probeert de bal met de borst te controleren. Samardžija geeft een hoge lob. Jokišić rent richting de bal. Marojević onderschept slim de pass. Marojević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Marojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Likić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marojević onderschept slim de pass. Tošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tošić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Nedić bereikt de bal nog maar net als eerste. Blagojević rent richting de bal. Nedić maakt een afschuwelijke overtreding. Nedić krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Samardžija geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Nedić de bal onder controle te krijgen. Jokišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marojević onderschept slim de pass. Marojević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Tošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Likić onderschept slim de pass. Likić passt de bal zonder na te denken. Obradović rent richting de bal. Obradović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Vraneš geeft de bal voor. Inworp. Savičić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bjelović geeft de bal voor. Obradović maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ROFZ 40%, MNE 60%.
FK ROFZ - MNE 1:0
MNE