Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 20:05
  • Competitiewedstrijd: II Liga.04 [del]
  • Stadion: MNE Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
MNE FK ROFZ
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 23.1
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


19e minuut.
Stevanović onderschept slim de pass. Stevanović geeft de bal voor. Inworp. Adžić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čkuljević geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Blagojević geeft de bal voor. Inworp. Bjelović met de inworp. Čkuljević is nu in balbezit. Čkuljević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MNE - FK ROFZ 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MNE 45%, FK ROFZ 55%.
MNE - FK ROFZ 1:0

57e minuut.
Popivoda met een snelle inworp. Tošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nedić krijgt een gele kaart. Tošić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tošić kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MNE - FK ROFZ 1:1

61e minuut.
Šofran rent richting de bal. Šofran geeft een hoge lob. Likić probeert naar een medespeler te passen. Obradović heeft problemen om de bal te vangen. Obradović draait met de bal, schiet en ... Paal!

63e minuut.
Tošić speelt de bal door. Popivoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Popivoda probeert naar een medespeler te passen. Marojević rent richting de bal. Marojević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Blagojević geeft de bal voor. Popivoda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adžić probeert naar een medespeler te passen. Obradović is nu in balbezit. Obradović haalt uit met een fantastische trap. Niemiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Klungelig pakt Nedić de bal. Popivoda kopt de bal weg. Vojvodić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tošić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MNE 65%, FK ROFZ 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MNE - FK ROFZ 1:1
MNE