Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Prizma ФК ЦАР ДУШАН СИЛН
proba-2 Tactiek Крајина
39% Balbezit 61%
87% Spel op eigen helft 13%
2 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
17.1 gemiddelde waardering 42.5
slecht Schieten goed
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Milenković geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Labbé met de inworp. Klungelig pakt Sennikov de bal. Sennikov geeft een hoge lob. Vojičić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Labbé geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Uzlu is nu in balbezit. Uzlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Prizma - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:1

8e minuut.
Conde Carbo geeft een lange en hoge pass. Labbé is nu in balbezit. Labbé passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Uzlu de bal. Uzlu draait met de bal, schiet en ... Vojičić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Conde Carbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde Carbo passt de bal met de wreef. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre draait met de bal, schiet en ... Vojičić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Sędziak passt de bal in één keer door. Bonastre is nu in balbezit. Uzlu rent richting de bal. Uzlu schiet op doel. Vojičić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Prizma - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:2

32e minuut.
Labbé speelt de bal door. Conde Carbo rent richting de bal. Conde Carbo speelt de bal door. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Prizma - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:3

32e minuut.
Proroković probeert naar een medespeler te passen. Lečić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre onderschept slim de pass. Uzlu is nu in balbezit. Uzlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Vilotić probeert de bal aan de voet te houden. Sędziak is nu in balbezit. Sędziak met een sublieme pass. Bonastre heeft problemen om de bal te vangen. Bonastre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Prizma - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:4

37e minuut.
Kranich speelt de bal door. Daar is Conde Carbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conde Carbo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bonastre de bal. Bonastre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Prizma - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:5

40e minuut.
Conde Carbo is nu in balbezit. Conde Carbo geeft een hoge lob. Criţă heeft problemen om de bal te vangen. Uzlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Prizma - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:6

43e minuut.
Labbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Labbé passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Conde Carbo de bal. Conde Carbo schiet op doel. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Sennikov rent richting de bal. Sennikov geeft een lange en hoge pass. Daar is Criţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzlu is nu in balbezit. Uzlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Prizma 84%, ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 16%.
Fk Prizma - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:6

54e minuut.
Labbé passt de bal met de wreef. Maslovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sennikov onderschept slim de pass. Sennikov probeert naar een medespeler te passen. Conde Carbo is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Prizma - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:7

59e minuut.
Conde Carbo is nu in balbezit. Conde Carbo geeft een lange en hoge pass. Medan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre verovert de bal door een tackle van achteren. Bonastre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Prizma - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:8

60e minuut.
Klungelig pakt Lečić de bal. Lubura rent richting de bal. Lubura passt de bal in één keer door. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre draait met de bal, schiet en ... Vojičić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Prizma - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:9

62e minuut.
Daar is Conde Carbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conde Carbo geeft een lange en hoge pass. Daar is Lubura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Prizma - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:10

66e minuut.
Vilotić kopt de bal weg. Vander is nu in balbezit. Vander passt de bal met de wreef. Labbé is nu in balbezit. Labbé draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Labbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Labbé geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Labbé neemt de hoekschop. Daar is Uzlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzlu haalt uit met een fantastische trap. Criţă probeert de bal aan de voet te houden. Vojičić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Prizma - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:11

68e minuut.
Sennikov met een sublieme pass. Conde Carbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde Carbo met een sublieme pass. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Prizma - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:12

70e minuut.
Proroković probeert naar een medespeler te passen. Lečić heeft problemen om de bal te vangen. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vojičić met een sublieme pass. Kranich rent richting de bal. Kranich passt de bal in één keer door. Labbé is nu in balbezit. Labbé haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vojičić met een sublieme pass. Lečić probeert de bal met de borst te controleren. Labbé speelt de bal door. Klungelig pakt Uzlu de bal. Uzlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Prizma - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:13

84e minuut.
Vojičić trapt de bal weg. Labbé is nu in balbezit. Labbé geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Uzlu de bal. Uzlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Prizma 91%, ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 9%.
Fk Prizma - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:13