Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН Fk Prizma
Крајина Tactiek proba-2
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
19 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 16.1
goed Schieten slecht
goed Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Lečić kopt de bal weg. Proroković heeft problemen om de bal te vangen. Vander geeft een hoge lob. Bonastre rent richting de bal. Bonastre schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Lečić rent richting de bal. Kranich verovert de bal door een tackle van achteren. Kranich passt de bal met de wreef. Uzlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - Fk Prizma 1:0

17e minuut.
Sennikov geeft de bal voor. Uzlu probeert de bal met de borst te controleren. Medan bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzlu onderschept slim de pass. Uzlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - Fk Prizma 2:0

27e minuut.
Sędziak verovert de bal door een tackle van achteren. Sędziak geeft een hoge lob. Uzlu kopt de bal weg. Uzlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Tičić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Conde Carbo met de inworp. Sędziak rent richting de bal. Sędziak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Conde Carbo rent richting de bal. Conde Carbo geeft de bal voor. Uzlu rent richting de bal. Uzlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - Fk Prizma 3:0

35e minuut.
Vojičić met een harde bal richting middenveld. Labbé kopt de bal weg. Sędziak geeft een hoge lob. Uzlu heeft problemen om de bal te vangen. Uzlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Maslovar kopt de bal weg. Labbé met een sublieme pass. Klungelig pakt Uzlu de bal. Uzlu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Criţă de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Conde Carbo zal de hoekschop nemen. Daar is Milenković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 21%, Fk Prizma 79%.
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - Fk Prizma 3:0

63e minuut.
Maslovar geeft de bal voor. Labbé kopt de bal weg. Klungelig pakt Criţă de bal. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Lubura neemt vlug de vrije trap. Květoň bereikt de bal nog maar net als eerste. Květoň geeft de bal voor. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre schiet op doel. Vojičić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - Fk Prizma 4:0

84e minuut.
Labbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Labbé met een sublieme pass. Daar is Medan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzlu is nu in balbezit. Uzlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 23%, Fk Prizma 77%.
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - Fk Prizma 4:0