Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK ROFZ arsenal.com
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Rafailović bereikt de bal nog maar net als eerste. Marojević verovert de bal door een tackle van achteren. Gobović rent richting de bal. Marojević verovert de bal door een tackle van achteren. Marojević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Popivoda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Samardžija is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vukčević. Vukčević krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Samardžija speelt de bal door. Stevanović is nu in balbezit. Stevanović met een sublieme pass. Marojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Marojević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Samardžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukčević onderschept slim de pass. Perinčić is nu in balbezit. Vukčević rent richting de bal. Vukčević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ROFZ 49%, arsenal.com 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK ROFZ - arsenal.com 0:0

50e minuut.
Gobović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vukčević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samardžija speelt de bal door. Tošić rent richting de bal. Tošić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ROFZ - arsenal.com 1:0

80e minuut.
Šofran geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petričević met de inworp. Vukčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukčević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Tošić probeert naar een medespeler te passen. Špoljarić heeft problemen om de bal te vangen. Stevanović speelt de bal door. Marojević rent richting de bal. Marojević draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Vukčević heeft problemen om de bal te vangen. Špoljarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marojević onderschept slim de pass. Tošić rent richting de bal. Tošić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ROFZ 41%, arsenal.com 59%.
FK ROFZ - arsenal.com 1:0