Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.K. Podgorica isaac
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Matošić is nu in balbezit. Šljivančanin rent richting de bal. Šljivančanin haalt uit met een fantastische trap. Kokić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Podgorica - isaac 0:1

6e minuut.
Bjeković geeft een hoge lob. Šljivančanin kopt de bal weg. Klungelig pakt Novković de bal. Matošić is nu in balbezit. Matošić schiet op doel. Barac bokst de bal weg.

16e minuut.
Klungelig pakt Mišović de bal. Stojšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjeković begaat een overtreding. Bjeković krijgt een gele kaart. Stojšić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Žigić met een snel genomen vrije trap. Banović rent richting de bal. Banović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.K. Podgorica - isaac 1:1

19e minuut.
Novković kopt de bal weg. Matošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šljivančanin is nu in balbezit. Matošić is nu in balbezit. Matošić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Podgorica - isaac 1:2

26e minuut.
Bjeković passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Šljivančanin de bal. Gardašević onderschept slim de pass. Matošić rent richting de bal. Matošić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Popadić geeft de bal voor. Klungelig pakt Banović de bal. Banović passt de bal in één keer door. Stojšić is nu in balbezit. Stojšić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Rašović met een snelle inworp. Mišović rent richting de bal. Mišović speelt de bal door. Šljivančanin is nu in balbezit. Šljivančanin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Tripković met een snelle inworp. Žigić rent richting de bal. Žigić met een sublieme pass. Banović is nu in balbezit. Banović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.K. Podgorica - isaac 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K. Podgorica 39%, isaac 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.K. Podgorica - isaac 2:2

65e minuut.
Tripković verovert de bal door een tackle van achteren. Tripković geeft een hoge lob. Kuč rent richting de bal. Banović onderschept slim de pass. Banović schiet op doel. Đorđević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Popadić met een sublieme pass. Stojšić rent richting de bal. Stojšić passt de bal in één keer door. Banović bereikt de bal nog maar net als eerste. Banović schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Tripković geeft een lange en hoge pass. Banović rent richting de bal. Bjeković is nu in balbezit. Banović onderschept slim de pass. Banović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K. Podgorica 44%, isaac 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.K. Podgorica - isaac 2:2