Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН arsenal.com
Крајина Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
16% Spel op eigen helft 84%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 18.5
solide Schieten zwak
solide Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Conde Carbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde Carbo geeft de bal voor. Daar is Ribić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzlu rent richting de bal. Uzlu haalt uit met een fantastische trap. Vukanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - arsenal.com 1:0

3e minuut.
Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla passt de bal zonder na te denken. Sennikov probeert de bal aan de voet te houden. Conde Carbo is nu in balbezit. Conde Carbo geeft een lange en hoge pass. Vukanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - arsenal.com 2:0

6e minuut.
Conde Carbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Conde Carbo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Uzlu neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - arsenal.com 3:0

9e minuut.
Klungelig pakt Vander de bal. Vander passt de bal zonder na te denken. Uzlu rent richting de bal. Uzlu schiet op doel. Vukanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Sędziak geeft een hoge lob. Rafailović kopt de bal weg. Klungelig pakt Gobović de bal. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Sennikov passt de bal met de wreef. Conde Carbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde Carbo speelt de bal door. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sędziak kopt de bal weg. Rafailović is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bonastre. Bonastre krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Gobović is nu in balbezit. Sennikov onderschept slim de pass. Sennikov geeft een hoge lob. Uzlu rent richting de bal. Uzlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sędziak verovert de bal door een tackle van achteren. Sędziak speelt de bal door. Bonastre rent richting de bal. Bonastre schiet op doel. Rafailović probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Conde Carbo zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bonastre rent richting de bal. Bonastre draait met de bal, schiet en ... Vukanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - arsenal.com 4:0

35e minuut.
Sennikov onderschept slim de pass. Labbé rent richting de bal. Labbé probeert naar een medespeler te passen. Uzlu rent richting de bal. Uzlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Labbé kopt de bal weg. Sędziak is nu in balbezit. Sędziak met een sublieme pass. Uzlu is nu in balbezit. Uzlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - arsenal.com 5:0

40e minuut.
Montilla geeft de bal voor. Labbé speelt de bal door. Sędziak probeert naar een medespeler te passen. Bonastre rent richting de bal. Bonastre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - arsenal.com 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 15%, arsenal.com 85%.
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - arsenal.com 6:0

52e minuut.
Labbé geeft een lange en hoge pass. Ribić heeft problemen om de bal te vangen. Uzlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzlu schiet op doel. Vukanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - arsenal.com 7:0

56e minuut.
Nenazić met een sublieme pass. Sędziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędziak passt de bal met de wreef. Bonastre rent richting de bal. Bonastre geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Gobović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Labbé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labbé met een sublieme pass. Uzlu rent richting de bal. Uzlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Gobović geeft een lange en hoge pass. Inworp. Conde Carbo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sędziak rent richting de bal. Sędziak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Conde Carbo is nu in balbezit. Conde Carbo geeft een hoge lob. Daar is Bonastre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonastre draait met de bal, schiet en ... Vukanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - arsenal.com 8:0

67e minuut.
Daar is Gobović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sennikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sennikov probeert naar een medespeler te passen. Bonastre rent richting de bal. Bonastre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Sennikov de bal onder controle te krijgen. Sędziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędziak geeft een hoge lob. Uzlu is nu in balbezit. Uzlu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - arsenal.com 9:0

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Labbé met een snelle inworp. Sennikov is nu in balbezit. Sennikov probeert naar een medespeler te passen. Labbé geeft de bal voor. Vukanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - arsenal.com 10:0

74e minuut.
Labbé rent richting de bal. Labbé met een sublieme pass. Uzlu is nu in balbezit. Uzlu draait met de bal, schiet en ... Vukanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - arsenal.com 11:0

80e minuut.
Sennikov is nu in balbezit. Sennikov passt de bal zonder na te denken. Uzlu rent richting de bal. Uzlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - arsenal.com 12:0

86e minuut.
Sędziak geeft de bal voor. Rafailović is nu in balbezit. Bonastre verovert de bal door een tackle van achteren. Bonastre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - arsenal.com 13:0

90e minuut.
Ribić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mišeljić speelt de bal door. Inworp. Labbé met de inworp. Sennikov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Labbé met de inworp. Sędziak geeft de bal voor. Conde Carbo is nu in balbezit. Conde Carbo geeft een lange en hoge pass. Bonastre springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 17%, arsenal.com 83%.
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - arsenal.com 13:0