Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mysterious Nation Team isaac
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Rozić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozić geeft de bal voor. Jovanić kopt de bal weg. Arsić is nu in balbezit. Arsić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Rozić rent richting de bal. Rozić geeft de bal voor. Daar is Kuč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muminović bereikt de bal nog maar net als eerste. Muminović schiet op doel. Đorđević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mysterious Nation Team - isaac 1:0

14e minuut.
Mikulić met een sublieme pass. Svilanović rent richting de bal. Goranović onderschept slim de pass. Šljivančanin is nu in balbezit. Šljivančanin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Lacković de bal. Šljivančanin is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Parezanović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Medaković komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Svilanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Goranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacković rent richting de bal. Goranović onderschept slim de pass. Goranović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Rozić passt de bal in één keer door. Goranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Goranović passt de bal met de wreef. Šljivančanin rent richting de bal. Šljivančanin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mysterious Nation Team 64%, isaac 36%.
Mysterious Nation Team - isaac 1:0

68e minuut.
Joksimović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pepić komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Arsić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovanić rent richting de bal. Jovanić geeft een hoge lob. Šljivančanin rent richting de bal. Šljivančanin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Prlainović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Bjeković passt de bal zonder na te denken. Živojinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Živojinović haalt uit met een fantastische trap. Muminović springt en kopt de bal. Jovanić kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Lacković met een sublieme pass. Pepić speelt de bal door. Šljivančanin rent richting de bal. Šljivančanin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mysterious Nation Team - isaac 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mysterious Nation Team 42%, isaac 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mysterious Nation Team - isaac 1:1