Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mysterious Nation Team ФК ЦАР ДУШАН СИЛН
Normal Tactiek Крајина
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 42.3
slecht Schieten goed
slecht Passen goed
hopeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Sędziak verovert de bal door een tackle van achteren. Sędziak probeert naar een medespeler te passen. Labbé probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Uzlu de bal. Uzlu haalt uit met een fantastische trap. Prlainović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mysterious Nation Team - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:1

4e minuut.
Inworp. Conde Carbo met een snelle inworp. Sennikov rent richting de bal. Sennikov geeft de bal voor. Houben maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Labbé kopt de bal weg. Houben bereikt de bal nog maar net als eerste. Houben passt de bal met de wreef. Uzlu rent richting de bal. Uzlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Prlainović speelt de bal door. Sennikov kopt de bal weg. Svilanović is nu in balbezit. Svilanović passt de bal zonder na te denken. Květoň onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Conde Carbo geeft de bal voor. Jelić kopt de bal weg. Labbé heeft problemen om de bal te vangen. Uzlu is nu in balbezit. Uzlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Montilla is nu in balbezit. Montilla geeft de bal voor. Daar is Živojinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sędziak speelt de bal door. Houben is nu in balbezit. Houben passt de bal zonder na te denken. Uzlu is nu in balbezit. Uzlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mysterious Nation Team - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:2

22e minuut.
Labbé passt de bal met de wreef. Sennikov rent richting de bal. Sennikov speelt de bal door. Houben is nu in balbezit. Houben schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Labbé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sędziak is nu in balbezit. Sędziak geeft een hoge lob. Daar is Houben, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Houben haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
Svilanović is nu in balbezit. Labbé onderschept slim de pass. Labbé speelt de bal door. Uzlu rent richting de bal. Uzlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Houben is nu in balbezit. Houben haalt uit met een fantastische trap. Prlainović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mysterious Nation Team - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:3

39e minuut.
Sędziak onderschept slim de pass. Sędziak met een sublieme pass. Uzlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzlu haalt uit met een fantastische trap. Jelić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mysterious Nation Team - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:4

43e minuut.
Arsić speelt de bal door. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla passt de bal met de wreef. Houben rent richting de bal. Houben haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Labbé rent richting de bal. Labbé speelt de bal door. Houben bereikt de bal nog maar net als eerste. Houben schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lacković de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Uzlu is nu in balbezit. Uzlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mysterious Nation Team - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mysterious Nation Team 82%, ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 18%.
Mysterious Nation Team - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:5

47e minuut.
Sennikov is nu in balbezit. Sennikov passt de bal zonder na te denken. Daar is Uzlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Houben is nu in balbezit. Houben haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Prlainović trapt de bal weg. Sędziak rent richting de bal. Mikulić maakt een afschuwelijke overtreding. Mikulić krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Svilanović geeft de bal voor. Daar is Sennikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sennikov geeft de bal voor. Conde Carbo rent richting de bal. Conde Carbo schiet op doel. Prlainović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Jelić trapt de bal weg van het doel. Labbé kopt de bal weg. Sennikov rent richting de bal. Sennikov geeft een lange en hoge pass. Houben rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Živojinović rent richting de bal. Labbé is nu in balbezit. Labbé geeft een hoge lob. Uzlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzlu schiet op doel. Prlainović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Houben maakt een snoekduik en kopt de bal. Prlainović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Houben bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Mysterious Nation Team - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:6

62e minuut.
Labbé geeft de bal voor. Rozić onderschept slim de pass. Conde Carbo geeft de bal voor. Houben is nu in balbezit. Houben schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mysterious Nation Team - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:7

70e minuut.
Sennikov met een sublieme pass. Conde Carbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde Carbo speelt de bal door. Houben heeft problemen om de bal te vangen. Houben haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Prlainović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Montilla geeft een hoge lob. Houben kopt de bal weg. Uzlu rent richting de bal. Uzlu haalt uit met een fantastische trap. Prlainović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kranich geeft een hoge lob. Uzlu kopt de bal weg. Houben rent richting de bal. Houben schiet op doel. Prlainović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mysterious Nation Team - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:8

80e minuut.
Labbé passt de bal in één keer door. Sennikov rent richting de bal. Sennikov geeft een lange en hoge pass. Uzlu rent richting de bal. Uzlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Prlainović met een sublieme pass. Sennikov kan de bal niet met de borst controleren. Sennikov passt de bal zonder na te denken. Houben bereikt de bal nog maar net als eerste. Houben draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Daar is Svilanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labbé is nu in balbezit. Labbé passt de bal in één keer door. Houben is nu in balbezit. Houben haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Prlainović trapt de bal weg van het doel. Sędziak rent richting de bal. Sędziak passt de bal zonder na te denken. Uzlu is nu in balbezit. Uzlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mysterious Nation Team 83%, ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 17%.
Mysterious Nation Team - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:8