Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН Mysterious Nation Team
Крајина Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
25 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 18.4
solide Schieten slecht
goed Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Montilla controleert de bal met de borst. Sennikov speelt de bal door. Daar is Conde Carbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conde Carbo geeft een lange en hoge pass. Bonastre krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Sennikov probeert naar een medespeler te passen. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacković legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bonastre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Uzlu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Prlainović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Uzlu is nu in balbezit. Uzlu haalt uit met een fantastische trap. Prlainović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Conde Carbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde Carbo geeft een hoge lob. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre draait met de bal, schiet en ... Prlainović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Labbé onderschept slim de pass. Labbé probeert naar een medespeler te passen. Uzlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzlu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jelić de bal onder controle te krijgen. Prlainović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - Mysterious Nation Team 1:0

20e minuut.
Sędziak passt de bal zonder na te denken. Sennikov is nu in balbezit. Sennikov passt de bal met de wreef. Bonastre heeft problemen om de bal te vangen. Bonastre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Labbé geeft een lange en hoge pass. Bonastre kopt de bal weg. Conde Carbo rent richting de bal. Conde Carbo geeft een hoge lob. Bonastre krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sennikov verovert de bal door een tackle van achteren. Sennikov passt de bal in één keer door. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - Mysterious Nation Team 2:0

28e minuut.
Petričević passt de bal in één keer door. Sędziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędziak passt de bal zonder na te denken. Sennikov geeft een lange en hoge pass. Uzlu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Prlainović trapt de bal weg. Sennikov kopt de bal weg. Bonastre speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Rozić geeft een hoge lob. Sennikov kopt de bal weg. Lacković heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Conde Carbo zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bonastre springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - Mysterious Nation Team 3:0

42e minuut.
Labbé rent richting de bal. Labbé geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rozić de bal. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 24%, Mysterious Nation Team 76%.
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - Mysterious Nation Team 3:0

49e minuut.
Sennikov speelt de bal door. Klungelig pakt Sędziak de bal. Sędziak speelt de bal door. Bonastre rent richting de bal. Bonastre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Mikulić de bal. Sędziak probeert naar een medespeler te passen. Conde Carbo speelt de bal door. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - Mysterious Nation Team 4:0

58e minuut.
Lacković geeft de bal voor. Vander kopt de bal weg. Labbé met een sublieme pass. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Sędziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędziak geeft een lange en hoge pass. Jelić heeft problemen om de bal te vangen. Uzlu rent richting de bal. Uzlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Labbé rent richting de bal. Labbé probeert naar een medespeler te passen. Daar is Uzlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzlu haalt uit met een fantastische trap. Prlainović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - Mysterious Nation Team 5:0

87e minuut.
Lacković geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Labbé met een snelle inworp. Sennikov is nu in balbezit. Sennikov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Montilla kopt de bal weg. Sennikov rent richting de bal. Sennikov speelt de bal door. Conde Carbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde Carbo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 19%, Mysterious Nation Team 81%.
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - Mysterious Nation Team 5:0