Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK ROFZ F.K. Podgorica
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.6 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Samardžija passt de bal zonder na te denken. Stojšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojšić passt de bal in één keer door. Banović rent richting de bal. Banović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ROFZ - F.K. Podgorica 0:1

8e minuut.
Popadić speelt de bal door. Kokić heeft problemen om de bal te vangen. Marojević onderschept slim de pass. Marojević draait met de bal, schiet en ... Barac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK ROFZ - F.K. Podgorica 1:1

12e minuut.
Doeltrap. Barac trapt de bal weg. Samardžija kopt de bal weg. Daar is Marojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marojević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ROFZ - F.K. Podgorica 2:1

16e minuut.
Marojević probeert naar een medespeler te passen. Popivoda is nu in balbezit. Gardašević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gardašević krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Dadić rent richting de bal. Gojković verovert de bal door een tackle van achteren. Gojković geeft de bal voor. Marojević heeft problemen om de bal te vangen. Marojević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Samardžija rent richting de bal. Samardžija passt de bal zonder na te denken. Banović rent richting de bal. Banović schiet op doel. Vraneš probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Stevanović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tripković de bal. Jovanović begaat een overtreding. Jovanović krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Tripković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tripković zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nedić kopt de bal weg. Stojšić rent richting de bal. Stojšić schiet op doel. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Popadić passt de bal met de wreef. Stevanović rent richting de bal. Stevanović probeert naar een medespeler te passen. Marojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Marojević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Barac probeert naar een medespeler te passen. Stevanović kopt de bal weg. Marojević heeft problemen om de bal te vangen. Marojević draait met de bal, schiet en ... Kokić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Krnojelac speelt de bal door. Klungelig pakt Žigić de bal. Žigić probeert naar een medespeler te passen. Banović bereikt de bal nog maar net als eerste. Banović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ROFZ 46%, F.K. Podgorica 54%.
FK ROFZ - F.K. Podgorica 2:1

50e minuut.
Samardžija is nu in balbezit. Samardžija geeft de bal voor. Kokić is nu in balbezit. Marojević onderschept slim de pass. Marojević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Žigić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baćović komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ROFZ 58%, F.K. Podgorica 42%.
FK ROFZ - F.K. Podgorica 2:1