Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
isaac Fk Prizma
Normal Tactiek proba-2
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Maslovar geeft een lange en hoge pass. Jovanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Proroković verovert de bal door een tackle van achteren. Proroković schiet op doel. Đorđević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
isaac - Fk Prizma 0:1

23e minuut.
Šljivančanin is nu in balbezit. Milenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Šljivančanin onderschept slim de pass. Matošić is nu in balbezit. Matošić schiet op doel. Vojičić bokst de bal weg.

33e minuut.
Maslovar passt de bal in één keer door. Jovanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukoje onderschept slim de pass. Proroković is nu in balbezit. Proroković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
isaac - Fk Prizma 0:2

35e minuut.
Lubura is nu in balbezit. Lubura speelt de bal door. Daar is Criţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šljivančanin is nu in balbezit. Šljivančanin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tičić met de inworp. Daar is Maslovar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maslovar speelt de bal door. Vukoje rent richting de bal. Vukoje draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: isaac 49%, Fk Prizma 51%.
isaac - Fk Prizma 0:2

56e minuut.
Rašović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pepić komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Lečić is nu in balbezit. Lečić passt de bal zonder na te denken. Jovanić is nu in balbezit. Proroković onderschept slim de pass. Proroković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Tičić neemt vlug de vrije trap. Daar is Bjeković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Proroković rent richting de bal. Proroković draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jovanić de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Vilotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilotić passt de bal met de wreef. Proroković rent richting de bal. Proroković draait met de bal, schiet en ... Đorđević werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: isaac 51%, Fk Prizma 49%.
isaac - Fk Prizma 0:2