Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Prizma isaac
proba-2 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Lečić kopt de bal weg. Maslovar heeft problemen om de bal te vangen. Maslovar speelt de bal door. Proroković bereikt de bal nog maar net als eerste. Proroković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Šljivančanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Šljivančanin met een sublieme pass. Daar is Lubura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šljivančanin onderschept slim de pass. Šljivančanin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Medan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vilotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilotić geeft een lange en hoge pass. Proroković rent richting de bal. Proroković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Prizma - isaac 1:0

41e minuut.
Lubura onderschept slim de pass. Matošić rent richting de bal. Matošić speelt de bal door. Vukoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukoje haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Prizma - isaac 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Prizma 44%, isaac 56%.
Fk Prizma - isaac 2:0

57e minuut.
Maslovar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mišović is nu in balbezit. Met opzet legt Lečić zijn tegenspeler op de grond. Lečić is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Mišović wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mišović kan niet meer verder spelen. Medaković komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Rašović passt de bal zonder na te denken. Bjeković rent richting de bal. Bjeković geeft een hoge lob. Šljivančanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Šljivančanin haalt uit met een fantastische trap. Vojičić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Vilotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilotić passt de bal in één keer door. Šljivančanin heeft problemen om de bal te vangen. Matošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matošić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Prizma 55%, isaac 45%.
Fk Prizma - isaac 2:0