Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
arsenal.com MNE
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Daar is Rafailović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obradović bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafailović probeert naar een medespeler te passen. Obradović bereikt de bal nog maar net als eerste. Obradović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jestrović met de inworp. Vukčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukčević schiet op doel. Vojvodić probeert de bal aan de voet te houden. Ubiparip kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Perinčić is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
arsenal.com - MNE 1:0

24e minuut.
Mišeljić met de inworp. Petričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Savičić probeert naar een medespeler te passen. Vukčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukčević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Gobović heeft problemen om de bal te vangen. Čkuljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Čkuljević met een sublieme pass. Obradović bereikt de bal nog maar net als eerste. Obradović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bjelović speelt de bal door. Čkuljević is nu in balbezit. Čkuljević passt de bal zonder na te denken. Obradović is nu in balbezit. Obradović schiet op doel. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Popivoda rent richting de bal. Jestrović onderschept slim de pass. Jestrović speelt de bal door. Perinčić is nu in balbezit. Perinčić schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
arsenal.com - MNE 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arsenal.com 45%, MNE 55%.
arsenal.com - MNE 2:0

53e minuut.
Popivoda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Adžić de bal. Adžić passt de bal in één keer door. Čkuljević rent richting de bal. Čkuljević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Jestrović rent richting de bal. Jestrović passt de bal in één keer door. Vukčević rent richting de bal. Vukčević haalt uit met een fantastische trap. Petričević kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arsenal.com 46%, MNE 54%.
arsenal.com - MNE 2:0

MNE