Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mysterious Nation Team FK ROFZ
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
6 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 23.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Rozić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tošić verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Mikulić zijn tegenspeler op de grond. Mikulić krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Živojinović met een snelle inworp. Mijić rent richting de bal. Mijić geeft de bal voor. Muminović is nu in balbezit. Muminović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gojković speelt de bal door. Mikulić rent richting de bal. Mikulić speelt de bal door. Muminović rent richting de bal. Muminović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tošić heeft problemen om de bal te vangen. Mikulić probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Gojković met de inworp. Popivoda geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Lacković rent richting de bal. Marojević verovert de bal door een tackle van achteren. Svilanović rent richting de bal. Marojević verovert de bal door een tackle van achteren. Marojević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mysterious Nation Team - FK ROFZ 0:1

39e minuut.
Živojinović is nu in balbezit. Svilanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tošić zijn tegenspeler op de grond. Tošić krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Šofran rent richting de bal. Muminović onderschept slim de pass. Stevanović rent richting de bal. Muminović onderschept slim de pass. Muminović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mysterious Nation Team 51%, FK ROFZ 49%.
Mysterious Nation Team - FK ROFZ 0:1

61e minuut.
Klungelig pakt Živojinović de bal. Jovanović is nu in balbezit. Met opzet legt Živojinović zijn tegenspeler op de grond. Živojinović krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Jovanović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stevanović met een snel genomen vrije trap. Jovanović is nu in balbezit. Jovanović geeft de bal voor. Marojević springt en kopt de bal. Prlainović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Vraneš probeert naar een medespeler te passen. Gojković rent richting de bal. Mikulić onderschept slim de pass. Arsić rent richting de bal. Arsić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Gojković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulić begaat een overtreding. Gojković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gojković zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Jelić de bal. Marojević verovert de bal door een tackle van achteren. Marojević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Stevanović passt de bal met de wreef. Jelić is nu in balbezit. Jelić passt de bal in één keer door. Marojević rent richting de bal. Marojević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Šofran de bal. Arsić rent richting de bal. Stevanović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stevanović krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Jovanović rent richting de bal. Jelić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jovanović raakt geblesseerd tijdens het duel. Jelić met een sublieme pass. Tošić zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Mysterious Nation Team - FK ROFZ 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mysterious Nation Team 53%, FK ROFZ 47%.
Mysterious Nation Team - FK ROFZ 0:2