Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН F.K. Podgorica
Крајина Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
18% Spel op eigen helft 82%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 18.8
solide Schieten slecht
solide Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Montilla geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gardašević de bal. Montilla geeft de bal voor. Uzlu is nu in balbezit. Uzlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Klungelig pakt Novković de bal. Žigić met een sublieme pass. Conde Carbo geeft een lange en hoge pass. Uzlu rent richting de bal. Uzlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Sędziak met een sublieme pass. Klungelig pakt Sennikov de bal. Sennikov geeft een lange en hoge pass. Uzlu rent richting de bal. Uzlu draait met de bal, schiet en ... Barac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sennikov kopt de bal weg. Bonastre heeft problemen om de bal te vangen. Žigić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žigić passt de bal met de wreef. Sennikov geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Labbé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sędziak geeft de bal voor. Conde Carbo geeft een lange en hoge pass. Uzlu is nu in balbezit. Uzlu haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Labbé geeft een lange en hoge pass. Novković kopt de bal weg. Sennikov probeert naar een medespeler te passen. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - F.K. Podgorica 1:0

23e minuut.
Kokić geeft de bal voor. Inworp. Labbé met een snelle inworp. Sędziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędziak geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bonastre rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Novković ... Strafschop! Bonastre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Uzlu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Barac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - F.K. Podgorica 2:0

28e minuut.
Barac trapt de bal weg. Conde Carbo rent richting de bal. Conde Carbo geeft een hoge lob. Uzlu controleert de bal met de borst. Uzlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - F.K. Podgorica 3:0

31e minuut.
Nedić is nu in balbezit. Vander onderschept slim de pass. Vander geeft een lange en hoge pass. Uzlu heeft problemen om de bal te vangen. Uzlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Montilla probeert naar een medespeler te passen. Conde Carbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Sennikov met de inworp. Conde Carbo geeft de bal voor. Barac bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Conde Carbo kopt de bal weg. Sennikov rent richting de bal. Sennikov speelt de bal door. Klungelig pakt Conde Carbo de bal. Conde Carbo geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Montilla geeft een hoge lob. Uzlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzlu passt de bal met de wreef. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre haalt uit met een fantastische trap. Barac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 19%, F.K. Podgorica 81%.
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - F.K. Podgorica 3:0

47e minuut.
Škorić controleert de bal met de borst. Sennikov verovert de bal door een tackle van achteren. Sędziak met een sublieme pass. Bonastre rent richting de bal. Bonastre schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bonastre is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Conde Carbo zal de hoekschop nemen. Uzlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Barac bokst de bal weg.

54e minuut.
Kranich met een sublieme pass. Sędziak met een sublieme pass. Novković rent richting de bal. Bonastre verovert de bal door een tackle van achteren. Bonastre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - F.K. Podgorica 4:0

58e minuut.
Gardašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardašević geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Conde Carbo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sennikov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Žigić kopt de bal weg. Klungelig pakt Květoň de bal. Květoň geeft de bal voor. Uzlu rent richting de bal. Uzlu schiet op doel. Barac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Sennikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sennikov passt de bal in één keer door. Conde Carbo rent richting de bal. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - F.K. Podgorica 5:0

82e minuut.
Gardašević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montilla is nu in balbezit. Montilla geeft een hoge lob. Uzlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - F.K. Podgorica 6:0

88e minuut.
Bonastre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sędziak geeft een hoge lob. Uzlu rent richting de bal. Uzlu draait met de bal, schiet en ... Barac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - F.K. Podgorica 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 17%, F.K. Podgorica 83%.
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - F.K. Podgorica 7:0