Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.K. Podgorica ФК ЦАР ДУШАН СИЛН
Normal Tactiek Крајина
44% Balbezit 56%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 41.4
poor Schieten good
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Vander geeft de bal voor. Sennikov kopt de bal weg. Novković is nu in balbezit. Bonastre verovert de bal door een tackle van achteren. Bonastre draait met de bal, schiet en ... Barac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Labbé geeft een lange en hoge pass. Barac speelt de bal door. Sennikov kopt de bal weg. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Popadić rent richting de bal. Popadić met een sublieme pass. Montilla heeft problemen om de bal te vangen. Montilla geeft een hoge lob. Uzlu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sędziak onderschept slim de pass. Sędziak geeft een hoge lob. Novković heeft problemen om de bal te vangen. Bonastre rent richting de bal. Bonastre haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Barac met een harde bal richting middenveld. Labbé rent richting de bal. Labbé geeft een hoge lob. Daar is Uzlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzlu draait met de bal, schiet en ... Barac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Podgorica - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:1

24e minuut.
Uzlu kopt de bal weg. Novković is nu in balbezit. Bonastre verovert de bal door een tackle van achteren. Bonastre haalt uit met een fantastische trap. Barac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Podgorica - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:2

26e minuut.
Montilla kopt de bal weg. Sennikov is nu in balbezit. Sennikov geeft een hoge lob. Bonastre kan de bal niet met de borst controleren. Bonastre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Labbé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokić geeft een lange en hoge pass. Květoň geeft een lange en hoge pass. Uzlu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barac met een harde bal richting middenveld. Sennikov kopt de bal weg. Klungelig pakt Bonastre de bal. Bonastre draait met de bal, schiet en ... Barac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Conde Carbo geeft de bal voor. Tripković heeft problemen om de bal te vangen. Labbé kopt de bal weg. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Novković is nu in balbezit. Novković geeft de bal voor. Sennikov kopt de bal weg. Daar is Bonastre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonastre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla geeft een lange en hoge pass. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre haalt uit met een fantastische trap. Barac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Podgorica - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:3

44e minuut.
Daar is Gardašević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conde Carbo rent richting de bal. Conde Carbo geeft de bal voor. Klungelig pakt Uzlu de bal. Uzlu schiet op doel. Barac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Podgorica - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K. Podgorica 81%, ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 19%.
F.K. Podgorica - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:4

47e minuut.
Sędziak rent richting de bal. Sędziak speelt de bal door. Uzlu rent richting de bal. Uzlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Podgorica - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:5

48e minuut.
Montilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sennikov is nu in balbezit. Sennikov geeft de bal voor. Uzlu krijgt zijn hoofd ertegen. Barac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Podgorica - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:6

49e minuut.
Conde Carbo is nu in balbezit. Conde Carbo geeft een hoge lob. Uzlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Doeltrap. Kokić trapt de bal weg van het doel. Sennikov kopt de bal weg. Bonastre heeft problemen om de bal te vangen. Bonastre draait met de bal, schiet en ... Barac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Uzlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzlu geeft een hoge lob. Gardašević kopt de bal weg. Uzlu is nu in balbezit. Uzlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Podgorica - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:7

57e minuut.
Sennikov met de inworp. Sędziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędziak speelt de bal door. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Barac met een harde bal richting middenveld. Labbé kan de bal niet met de borst controleren. Labbé geeft een lange en hoge pass. Uzlu rent richting de bal. Uzlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Podgorica - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:8

68e minuut.
Stojšić onderschept slim de pass. Labbé rent richting de bal. Labbé geeft een lange en hoge pass. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre draait met de bal, schiet en ... Barac bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Sennikov is nu in balbezit. Sennikov passt de bal in één keer door. Daar is Sędziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sennikov geeft de bal voor. Uzlu is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Labbé geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bonastre kopt de bal weg. Daar is Sennikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sennikov geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Sennikov onderschept slim de pass. Sennikov geeft een lange en hoge pass. Uzlu rent richting de bal. Uzlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Labbé geeft een lange en hoge pass. Nedić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uzlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzlu haalt uit met een fantastische trap. Barac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Podgorica - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:9

81e minuut.
Tripković is nu in balbezit. Tripković met een sublieme pass. Vander met een sublieme pass. Bonastre rent richting de bal. Bonastre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klungelig pakt Sennikov de bal. Sennikov geeft een hoge lob. Labbé probeert naar een medespeler te passen. Bonastre rent richting de bal. Bonastre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Podgorica - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K. Podgorica 90%, ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 10%.
F.K. Podgorica - ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 0:10