Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
العين mhmd778899
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Mahmoud met een sublieme pass. Al Mazem rent richting de bal. Hareb legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hareb krijgt een gele kaart. Al Mazem is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Mohamed legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Huzayel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al Anbari met de inworp. bin Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamed schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Malallah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: العين 62%, mhmd778899 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
العين - mhmd778899 0:0

65e minuut.
Mesmari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesmari passt de bal zonder na te denken. bin Sultan is nu in balbezit. AL Sakhtyani rent richting de bal. AL Sakhtyani schiet op doel. Zeer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
bin Malik verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohamed tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Malik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mesmari zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. AL Sakhtyani rent richting de bal. AL Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
العين - mhmd778899 1:0

73e minuut.
Huzayel rent richting de bal. bin Mohamed probeert naar een medespeler te passen. Al Anbari is nu in balbezit. Al Anbari geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Hana Rasheed de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
bin Mohamed is nu in balbezit. bin Mohamed geeft een hoge lob. Al Nahyan is nu in balbezit. Al Nahyan geeft een hoge lob. bin Malik heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: العين 46%, mhmd778899 54%.
العين - mhmd778899 1:0