Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mhmd778899 العين
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
bin Mohamed rent richting de bal. bin Mohamed passt de bal met de wreef. Hareb heeft problemen om de bal te vangen. El Fahir rent richting de bal. El Fahir haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
mhmd778899 - العين 1:0

15e minuut.
Huzayel bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Anbari rent richting de bal. Al Anbari passt de bal met de wreef. El Fouad rent richting de bal. El Fouad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Mahmoud bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Sakhtyani verovert de bal door een tackle van achteren. AL Sakhtyani met een sublieme pass. El Fouad rent richting de bal. El Fouad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Mahmoud de bal. AL Sakhtyani rent richting de bal. AL Sakhtyani passt de bal zonder na te denken. El Fouad bereikt de bal nog maar net als eerste. El Fouad draait met de bal, schiet en ... Zeer bokst de bal weg.

29e minuut.
El Fahir is nu in balbezit. bin Mohamed rent richting de bal. El Fahir is nu in balbezit. El Fahir schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hana Rasheed de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Huzayel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al Anbari met een snelle inworp. bin Mohamed rent richting de bal. bin Mohamed schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Hareb probeert naar een medespeler te passen. bin Al Nard bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Nard probeert naar een medespeler te passen. El Fahir bereikt de bal nog maar net als eerste. El Fahir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mahmoud raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abdu Metsu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mhmd778899 50%, العين 50%.
mhmd778899 - العين 1:0

46e minuut.
bin Mohamed passt de bal in één keer door. El Fahir is nu in balbezit. Hareb onderschept slim de pass. bin Mohamed is nu in balbezit. bin Mohamed schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klungelig pakt El Fouad de bal. AL Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Sakhtyani passt de bal in één keer door. El Fouad rent richting de bal. El Fouad draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. El Fouad bereikt de bal nog maar net als eerste. El Fouad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mhmd778899 41%, العين 59%.
mhmd778899 - العين 1:0