Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
awadh GRINTA FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
bin AL Nayhan verovert de bal door een tackle van achteren. bin AL Nayhan met een sublieme pass. Al Tayani bereikt de bal nog maar net als eerste. Huzayel verovert de bal door een tackle van achteren. Huzayel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Na een snelle pass probeert EL Serkal de bal onder controle te krijgen. Hana Ismail is nu in balbezit. Huzayel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Ismail onderschept slim de pass. Hana Ismail haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Hana Ichya geeft de bal voor. Inworp. El Jawhar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdu Yuseen heeft problemen om de bal te vangen. Abdu Yuseen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
bin Sufi is nu in balbezit. bin Sufi met een sublieme pass. Zuhair probeert naar een medespeler te passen. Hana Ismail is nu in balbezit. Hana Ismail draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Abdu Yuseen is nu in balbezit. Hana Hussain is nu in balbezit. Abdu Yuseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Hussain rent richting de bal. Hana Hussain schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
bin AL Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin AL Nayhan passt de bal in één keer door. bin Zayed is nu in balbezit. Hana Ismail verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Ismail schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Abdu Yuseen is nu in balbezit. Abdu Yuseen probeert naar een medespeler te passen. Hana Ichya bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Hussain verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Hussain draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Hana Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Gobash geeft een hoge lob. Klungelig pakt Al Tayani de bal. Huzayel is nu in balbezit. Huzayel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

43e minuut.
bin AL Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Yuseen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin AL Nayhan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. bin AL Nayhan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is bin Nard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huzayel bereikt de bal nog maar net als eerste. Huzayel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: awadh 47%, GRINTA FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
awadh - GRINTA FC 0:0

66e minuut.
bin Sufi is nu in balbezit. Abdu Yuseen bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Yuseen onderschept slim de pass. Abdu Yuseen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Huzayel rent richting de bal. Hana Ismail onderschept slim de pass. Hana Ismail probeert naar een medespeler te passen. Huzayel is nu in balbezit. Huzayel schiet op doel. bin Hufi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: awadh 55%, GRINTA FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
awadh - GRINTA FC 0:0