Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
maamr نالاىتلا
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
EL Nard passt de bal in één keer door. Mubarak is nu in balbezit. bin Metsu maakt een afschuwelijke overtreding. bin Metsu krijgt een gele kaart.

9e minuut.
EL Nard speelt de bal door. El Gobash is nu in balbezit. Hana Hussain begaat een overtreding. Hana Hussain krijgt een gele kaart. El Gobash raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. El Gobash kan niet meer verder spelen. bin Darwish komt het veld opgelopen.

10e minuut.
El Bilal wilt de vrije trap nemen. Zuhair werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Forouhar heeft problemen om de bal te vangen. Hana Sultan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Sultan geeft een lange en hoge pass. EL Nard kopt de bal weg. Zuhair probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Mubarak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Metsu is nu in balbezit. bin Metsu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maamr - نالاىتلا 0:1

21e minuut.
Al Mutawa rent richting de bal. El Bilal onderschept slim de pass. El Bilal met een sublieme pass. bin Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Metsu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mousa kopt de bal weg. Inworp. Al zaabi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Darwish probeert de bal met de borst te controleren. bin Darwish draait met de bal, schiet en ... Zuhair probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
maamr - نالاىتلا 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maamr 71%, نالاىتلا 29%.
maamr - نالاىتلا 0:2

53e minuut.
Inworp. Al zaabi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Darwish is nu in balbezit. bin Darwish schiet op doel. Na een snelle pass probeert bin Metsu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Al Rasibi met een snelle inworp. Al Mutawa rent richting de bal. Al Mutawa geeft een hoge lob. Mugri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugri geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Mugri kan de bal niet met de borst controleren. Mugri speelt de bal door. El Bilal probeert naar een medespeler te passen. bin Metsu is nu in balbezit. bin Metsu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zuhair probeert naar een medespeler te passen. Abdu Hussain kopt de bal weg. Hana Sultan geeft een lange en hoge pass. Rashid Suroor rent richting de bal. Rashid Suroor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maamr - نالاىتلا 1:2

85e minuut.
El Bilal met een snelle inworp. EL Nard probeert de bal met de borst te controleren. EL Nard probeert naar een medespeler te passen. bin Metsu is nu in balbezit. bin Metsu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maamr 56%, نالاىتلا 44%.
maamr - نالاىتلا 1:2