Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salehdahi hassan 04455
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.6
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Hana Nayhan speelt de bal door. Hana Jahouri is nu in balbezit. Hana Jahouri passt de bal in één keer door. Haj Malik is nu in balbezit. Haj Malik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salehdahi - hassan 04455 0:1

16e minuut.
Mubarak geeft de bal voor. Hana Sakhtyani geeft een hoge lob. Klungelig pakt AL Forouhar de bal. Haj Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj Malik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
AL Forouhar trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt AL Sakhtyani de bal. AL Sakhtyani probeert naar een medespeler te passen. Hajjaji is nu in balbezit. Hajjaji schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Hana Nayhan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hana Jahouri de bal. AL Sakhtyani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. AL Sakhtyani krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salehdahi 59%, hassan 04455 41%.
Salehdahi - hassan 04455 0:1

47e minuut.
Abdu Hambari passt de bal in één keer door. Al Huzayel rent richting de bal. Al Huzayel speelt de bal door. Hajjaji is nu in balbezit. Hajjaji schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Hana Jahouri passt de bal met de wreef. Mostowfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nahyan krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Al Matsu probeert de bal aan de voet te houden. Al Huzayel verovert de bal door een tackle van achteren. Al Huzayel speelt de bal door. Hajjaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajjaji haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Salehdahi - hassan 04455 1:1

53e minuut.
Al Awar passt de bal zonder na te denken. Daar is AL Omer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajjaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajjaji draait met de bal, schiet en ... Salem maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salehdahi - hassan 04455 2:1

59e minuut.
Hana Jahouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Huzayel onderschept slim de pass. Al Huzayel geeft een lange en hoge pass. Hajjaji is nu in balbezit. Hajjaji haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mostowfi met een snelle inworp. AL Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Jahouri verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Jahouri geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Salehdahi - hassan 04455 2:2

69e minuut.
Nahyan rent richting de bal. AL Sakhtyani geeft een hoge lob. Klungelig pakt Misarri de bal. Hajjaji is nu in balbezit. Hajjaji draait met de bal, schiet en ... Salem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Hana Jahouri passt de bal zonder na te denken. Haj Malik is nu in balbezit. Al Huzayel verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Jahouri rent richting de bal. Hana Jahouri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Salehdahi - hassan 04455 2:3

87e minuut.
Al Awar probeert naar een medespeler te passen. Haj Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yardan rent richting de bal. Haj Malik onderschept slim de pass. Haj Malik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salehdahi 41%, hassan 04455 59%.
Salehdahi - hassan 04455 2:3