Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GRINTA FC العين
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
EL Hussain onderschept slim de pass. EL Hussain probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt bin Sufi de bal. El Fouad rent richting de bal. El Fouad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
bin Sultan rent richting de bal. EL Nard is nu in balbezit. El Fouad verovert de bal door een tackle van achteren. El Fouad haalt uit met een fantastische trap. El Forouhar probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Hana Rasheed rent richting de bal. Homayoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Homayoun geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Huzayel de bal onder controle te krijgen. Huzayel haalt uit met een fantastische trap. Malallah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Homayoun verovert de bal door een tackle van achteren. Homayoun met een sublieme pass. bin Sultan heeft problemen om de bal te vangen. El Fouad rent richting de bal. El Fouad schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Hareb rent richting de bal. Hareb passt de bal met de wreef. El Fouad rent richting de bal. El Fouad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GRINTA FC - العين 0:1

35e minuut.
EL Hussain probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Huzayel de bal. bin Sultan verovert de bal door een tackle van achteren. El Fouad rent richting de bal. El Fouad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GRINTA FC 53%, العين 47%.
GRINTA FC - العين 0:1

55e minuut.
Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. Hareb speelt de bal door. Klungelig pakt bin Sufi de bal. El Fouad is nu in balbezit. El Fouad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hana Rasheed met een snelle inworp. bin Sultan rent richting de bal. bin Sufi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! bin Sultan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. bin Sultan kan niet meer verder spelen. AL Sakhtyani komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. El Fouad neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
GRINTA FC - العين 0:2

82e minuut.
Daar is AL Sakhtyani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Sakhtyani passt de bal met de wreef. Daar is Hana Ichya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Fouad bereikt de bal nog maar net als eerste. El Fouad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GRINTA FC 54%, العين 46%.
GRINTA FC - العين 0:2