Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mhmd778899 awadh
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen hopeloos


7e minuut.
bin Mohamed is nu in balbezit. bin Mohamed met een sublieme pass. Al Mazem is nu in balbezit. Al Mazem schiet op doel. Na een snelle pass probeert bin Nard de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hana Hussain haalt uit met een fantastische trap. Zeer probeert naar een medespeler te passen. bin Zayed kopt de bal weg. Abdu Yuseen rent richting de bal. Abdu Yuseen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Rashid Suroor met een sublieme pass. Hana Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmoud tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hana Hussain is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abdu Yuseen wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
bin Zayed heeft problemen om de bal te vangen. Al Anbari is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Zayed. bin Zayed krijgt een gele kaart.

26e minuut.
bin Zayed is nu in balbezit. bin Mohamed verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohamed speelt de bal door. Al Mazem bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mazem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Rashid Suroor is nu in balbezit. Rashid Suroor passt de bal met de wreef. Huzayel bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamed onderschept slim de pass. bin Mohamed passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mhmd778899 44%, awadh 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mhmd778899 - awadh 0:0

54e minuut.
Daar is bin Mohamed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Mohamed passt de bal zonder na te denken. Al Mazem is nu in balbezit. Al Mazem draait met de bal, schiet en ... Al Tayani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
mhmd778899 - awadh 1:0

58e minuut.
Jumaa passt de bal zonder na te denken. Rashid Suroor bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashid Suroor passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Al Mazem de bal. Al Mazem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
bin Zayed rent richting de bal. bin Mohamed onderschept slim de pass. bin Mohamed speelt de bal door. Al Mazem rent richting de bal. Al Mazem draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Huzayel kan de bal niet met de borst controleren. bin Mohamed is nu in balbezit. bin Mohamed passt de bal in één keer door. Al Mazem rent richting de bal. Al Mazem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Huzayel probeert naar een medespeler te passen. EL Serkal geeft de bal voor. Hana Hussain rent richting de bal. Hana Hussain haalt uit met een fantastische trap. Zeer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Klungelig pakt Huzayel de bal. bin Mohamed rent richting de bal. Met opzet legt Huzayel zijn tegenspeler op de grond. Huzayel krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Zuhair met de inworp. El Jawhar is nu in balbezit. El Jawhar probeert naar een medespeler te passen. Abdu Yuseen rent richting de bal. Abdu Yuseen draait met de bal, schiet en ... Zeer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mhmd778899 41%, awadh 59%.
mhmd778899 - awadh 1:0