Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
نالاىتلا Salehdahi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Doeltrap. AL Awzai met een harde bal richting middenveld. AL Sakhtyani kopt de bal weg. Hajjaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajjaji haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Abdu Hussain probeert naar een medespeler te passen. bin Metsu is nu in balbezit. AL Sakhtyani is nu in balbezit. bin Metsu onderschept slim de pass. bin Metsu schiet op doel. Abdu Serkal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
El Hamdan probeert naar een medespeler te passen. El Bilal rent richting de bal. El Bilal speelt de bal door. bin Metsu rent richting de bal. bin Metsu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Abdu Hussain heeft problemen om de bal te vangen. Abdu Hussain geeft de bal voor. El Haroun is nu in balbezit. Hajjaji onderschept slim de pass. Hajjaji draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: نالاىتلا 51%, Salehdahi 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
نالاىتلا - Salehdahi 0:0

58e minuut.
AL Sakhtyani is nu in balbezit. AL Sakhtyani passt de bal zonder na te denken. Ichya probeert naar een medespeler te passen. Hajjaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajjaji schiet op doel. Abdu Sakhtyani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
El Bilal speelt de bal door. bin Metsu rent richting de bal. bin Metsu passt de bal zonder na te denken. El Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. El Gobash draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Mubarak rent richting de bal. El Bilal rent richting de bal. El Bilal probeert naar een medespeler te passen. bin Metsu rent richting de bal. bin Metsu schiet op doel. De bal raakt de paal.

82e minuut.
El Bilal rent richting de bal. Al Huzayel verovert de bal door een tackle van achteren. Al Huzayel speelt de bal door. Hajjaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajjaji haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
AL Forouhar rent richting de bal. Al Huzayel bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Huzayel passt de bal zonder na te denken. Hajjaji is nu in balbezit. Hajjaji haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
AL Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Sakhtyani passt de bal met de wreef. AL Awzai probeert de bal aan de voet te houden. Abdu Hambari rent richting de bal. Abdu Hambari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: نالاىتلا 64%, Salehdahi 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
نالاىتلا - Salehdahi 0:0