Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
maamr hassan 04455
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Klungelig pakt Mostowfi de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Forouhar. Mostowfi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hana Sakhtyani zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Haj Malik probeert de bal met de borst te controleren. Hana Jahouri is nu in balbezit. Hana Jahouri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Hana Nayhan is nu in balbezit. Hana Nayhan passt de bal zonder na te denken. Hana Jahouri speelt de bal door. Haj Malik rent richting de bal. Haj Malik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Inworp. Hana Awzai met een snelle inworp. Hana Hussain is nu in balbezit. Hana Jahouri verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Jahouri haalt uit met een fantastische trap. Zuhair verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Mugri speelt de bal door. bin Yaseen is nu in balbezit. Misarri verovert de bal door een tackle van achteren. Al Mutawa rent richting de bal. Al Mutawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maamr - hassan 04455 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maamr 42%, hassan 04455 58%.
maamr - hassan 04455 1:0

47e minuut.
Klungelig pakt Mostowfi de bal. Hana Sakhtyani is nu in balbezit. Hana Sakhtyani geeft een lange en hoge pass. bin Yaseen rent richting de bal. bin Yaseen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Forouhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowfi onderschept slim de pass. Mostowfi probeert naar een medespeler te passen. Hana Jahouri is nu in balbezit. Hana Jahouri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Hana Nayhan passt de bal in één keer door. Hana Jahouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Jahouri met een sublieme pass. Klungelig pakt Haj Malik de bal. Haj Malik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maamr 37%, hassan 04455 63%.
maamr - hassan 04455 1:0