Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
maamr mhmd778899
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Doeltrap. Zeer met een harde bal richting middenveld. bin Mohamed kopt de bal weg. Hana Sultan bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mazem onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat. Al Mazem rent richting de bal. Al Mazem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maamr - mhmd778899 0:1

13e minuut.
Daar is Hana Metsu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Yaseen is nu in balbezit. Abdu Metsu is nu in balbezit. bin Yaseen verovert de bal door een tackle van achteren. bin Yaseen schiet op doel. Zeer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
bin Mohamed passt de bal in één keer door. Al Anbari is nu in balbezit. Al Anbari passt de bal zonder na te denken. bin Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamed haalt uit met een fantastische trap. Zuhair kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Al Mazem de bal. Al Mazem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maamr - mhmd778899 0:2

30e minuut.
Hana Hussain probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Mohamed is nu in balbezit. bin Mohamed passt de bal zonder na te denken. Al Mazem bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mazem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
maamr - mhmd778899 0:3

33e minuut.
bin Al Nard passt de bal in één keer door. bin Mohamed rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hana Hussain. bin Mohamed is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. bin Mohamed neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Al Nahyan met een snelle inworp. bin Mohamed rent richting de bal. bin Mohamed passt de bal met de wreef. bin Al Nard is nu in balbezit. bin Al Nard geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maamr 53%, mhmd778899 47%.
maamr - mhmd778899 0:3

65e minuut.
Musallam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Al Anbari geeft de bal voor. Hana Zeer heeft problemen om de bal te vangen. Al Nahyan is nu in balbezit. Al Nahyan geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Mubarak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Mazem is nu in balbezit. Al Mazem draait met de bal, schiet en ... Zuhair werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maamr - mhmd778899 0:4

79e minuut.
Musallam geeft de bal voor. Al Mazem kopt de bal weg. Klungelig pakt Hana Hussain de bal. bin Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamed haalt uit met een fantastische trap. Zuhair probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maamr 59%, mhmd778899 41%.
maamr - mhmd778899 0:4