Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mhmd778899 maamr
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Hana Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mazem verovert de bal door een tackle van achteren. Al Mazem haalt uit met een fantastische trap. Hana Sultan probeert de bal aan de voet te houden. Mubarak bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mugri rent richting de bal. Mugri passt de bal zonder na te denken. Forouhar rent richting de bal. Forouhar geeft een hoge lob. Al Rasibi kopt de bal weg. Zeer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mhmd778899 50%, maamr 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mhmd778899 - maamr 0:0

53e minuut.
Hana Hussain passt de bal met de wreef. Rashid Suroor rent richting de bal. Al Mutawa rent richting de bal. Al Mutawa schiet op doel. Klungelig pakt Hana Metsu de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mugri neemt de hoekschop. Rashid Suroor krijgt zijn hoofd ertegen. Musallam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mugri geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Jumaa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al Rasibi met een snelle inworp. Al Mutawa rent richting de bal. Al Mutawa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Jumaa verovert de bal door een tackle van achteren. Jumaa passt de bal met de wreef. Al Mazem rent richting de bal. bin Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamed draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mhmd778899 - maamr 1:0

75e minuut.
Forouhar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hana Hussain de bal. Hana Hussain passt de bal zonder na te denken. Al Rasibi is nu in balbezit. Al Rasibi geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Hana Hussain speelt de bal door. Daar is Al Rasibi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Rasibi geeft een lange en hoge pass. Forouhar probeert de bal met de borst te controleren. Forouhar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mhmd778899 62%, maamr 38%.
mhmd778899 - maamr 1:0