Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hassan 04455 awadh
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Mostowfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowfi geeft een hoge lob. Hana Nayhan controleert de bal met de borst. Hana Nayhan draait met de bal, schiet en ... Hana Jahouri probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
hassan 04455 - awadh 1:0

6e minuut.
bin Zayed is nu in balbezit. Hana Jahouri verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Jahouri met een sublieme pass. Haj Malik is nu in balbezit. Haj Malik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Al Awar rent richting de bal. Al Awar speelt de bal door. bin Zayed probeert naar een medespeler te passen. Hana Jahouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Jahouri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
EL Serkal onderschept slim de pass. EL Serkal passt de bal in één keer door. Al Matsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Yuseen verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Yuseen haalt uit met een fantastische trap. Salem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rashid Suroor geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hana Sakhtyani probeert de bal met de borst te controleren. El Jawhar rent richting de bal. El Jawhar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
EL Serkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Nayhan rent richting de bal. EL Serkal maakt een afschuwelijke overtreding. EL Serkal krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Hana Sakhtyani is nu in balbezit. Abdu Yuseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Yuseen passt de bal in één keer door. Hana Hussain rent richting de bal. Hana Hussain schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Huzayel rent richting de bal. Hana Jahouri rent richting de bal. Hana Jahouri probeert naar een medespeler te passen. Haj Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj Malik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hassan 04455 46%, awadh 54%.
hassan 04455 - awadh 1:0

48e minuut.
Al Matsu is nu in balbezit. Hana Jahouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Jahouri passt de bal zonder na te denken. Haj Malik rent richting de bal. Haj Malik draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
hassan 04455 - awadh 2:0

57e minuut.
El Jawhar met een sublieme pass. bin Zayed speelt de bal door. Hana Hussain is nu in balbezit. Abdu Yuseen rent richting de bal. Abdu Yuseen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Hana Jahouri passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Jawhar met een snelle inworp. bin Zayed rent richting de bal. bin Zayed geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hana Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Hussain draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hassan 04455 - awadh 2:1

67e minuut.
Zuhair passt de bal zonder na te denken. Abdu Yuseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Yuseen speelt de bal door. Hana Hussain rent richting de bal. Hana Hussain draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
EL Serkal met een sublieme pass. Al Matsu speelt de bal door. Klungelig pakt Hana Nayhan de bal. Abdu Yuseen is nu in balbezit. Abdu Yuseen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hassan 04455 - awadh 2:2

83e minuut.
Hana Awzai neemt de hoekschop. Klungelig pakt Haj Malik de bal. Mostowfi rent richting de bal. Mostowfi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hassan 04455 - awadh 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hassan 04455 57%, awadh 43%.
hassan 04455 - awadh 3:2