Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
maamr العين
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.6
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
El Fouad rent richting de bal. Forouhar verovert de bal door een tackle van achteren. bin Sultan verovert de bal door een tackle van achteren. El Fouad bereikt de bal nog maar net als eerste. El Fouad schiet op doel. Zuhair bokst de bal weg.

31e minuut.
Mugri is nu in balbezit. Mugri passt de bal met de wreef. bin Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashid Suroor is nu in balbezit. Rashid Suroor haalt uit met een fantastische trap. Malallah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rashid Suroor bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashid Suroor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
maamr - العين 1:0

33e minuut.
bin Yaseen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Shareef komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Al Rasibi passt de bal zonder na te denken. Mesmari is nu in balbezit. Rashid Suroor onderschept slim de pass. bin Shareef rent richting de bal. bin Shareef schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
maamr - العين 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maamr 43%, العين 57%.
maamr - العين 2:0

52e minuut.
Hana Hussain passt de bal zonder na te denken. Hana Rasheed rent richting de bal. Hana Zeer begaat een overtreding. Hana Rasheed is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hareb zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. El Fouad maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gobash is nu in balbezit. Gobash passt de bal zonder na te denken. bin Sultan is nu in balbezit. El Fouad is nu in balbezit. El Fouad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Hana Sultan geeft een lange en hoge pass. Al Rasibi kopt de bal weg. Hana Rasheed is nu in balbezit. bin Shareef verovert de bal door een tackle van achteren. bin Shareef haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Huzayel rent richting de bal. bin Shareef verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Rasheed rent richting de bal. Rashid Suroor verovert de bal door een tackle van achteren. Rashid Suroor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
maamr - العين 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maamr 45%, العين 55%.
maamr - العين 3:0