Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mhmd778899 Salehdahi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Musallam met een sublieme pass. AL Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Sakhtyani passt de bal in één keer door. Hajjaji rent richting de bal. Hajjaji draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mhmd778899 - Salehdahi 0:1

7e minuut.
bin Mohamed geeft een hoge lob. bin Yardan heeft problemen om de bal te vangen. AL Sakhtyani is nu in balbezit. Al Mazem onderschept slim de pass. Al Mazem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
bin Mohamed verovert de bal door een tackle van achteren. Mubarak rent richting de bal. Mubarak passt de bal in één keer door. bin Mohamed rent richting de bal. bin Mohamed schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
bin Yardan geeft de bal voor. Inworp. Al Nahyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Mohamed rent richting de bal. bin Mohamed schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Mubarak rent richting de bal. Mubarak geeft de bal voor. Hana Metsu heeft problemen om de bal te vangen. Hajjaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajjaji schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Jumaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajjaji rent richting de bal. Met opzet legt Mahmoud zijn tegenspeler op de grond. Mahmoud krijgt een gele kaart.

32e minuut.
AL Sakhtyani rent richting de bal. AL Sakhtyani met een sublieme pass. Hajjaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajjaji draait met de bal, schiet en ... Hana Metsu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Abdu Hambari rent richting de bal. Hajjaji is nu in balbezit. Abdu Hambari is nu in balbezit. Hajjaji is nu in balbezit. Hajjaji haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mhmd778899 51%, Salehdahi 49%.
mhmd778899 - Salehdahi 0:1

48e minuut.
Al Nahyan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt bin Yardan de bal. Al Mazem is nu in balbezit. Al Mazem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mhmd778899 - Salehdahi 1:1

51e minuut.
Daar is Mubarak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Huzayel geeft een lange en hoge pass. Mahmoud probeert de bal aan de voet te houden. Abdu Hambari bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Hambari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mhmd778899 - Salehdahi 1:2

63e minuut.
Jumaa probeert naar een medespeler te passen. Mubarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nahyan verovert de bal door een tackle van achteren. Al Huzayel probeert naar een medespeler te passen. Al Nahyan geeft een hoge lob. Abdu Serkal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Al Mazem bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mazem haalt uit met een fantastische trap. Abdu Serkal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Nahyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. AL Sakhtyani probeert naar een medespeler te passen. Hajjaji rent richting de bal. Abdu Hambari rent richting de bal. Abdu Hambari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mhmd778899 42%, Salehdahi 58%.
mhmd778899 - Salehdahi 1:2