Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salehdahi awadh
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.9
hopeless Schieten poor
poor Passen average
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Zuhair geeft een lange en hoge pass. Hana Hussain rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Al Huzayel. Al Huzayel krijgt een gele kaart.

17e minuut.
bin Zayed geeft een lange en hoge pass. El Hamdan is nu in balbezit. El Hamdan geeft een hoge lob. Daar is Hajjaji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajjaji schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Abdu Yuseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Huzayel onderschept slim de pass. Al Huzayel speelt de bal door. Hajjaji is nu in balbezit. Hajjaji draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. bin Hufi met een harde bal richting middenveld. Abdu Yuseen kopt de bal weg. Hana Hussain is nu in balbezit. Hana Hussain haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
El Jawhar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt bin Yardan de bal. Hana Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Hussain draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salehdahi - awadh 0:1

35e minuut.
Hajjaji is nu in balbezit. Abdu Yuseen verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Yuseen met een sublieme pass. AL Fahir bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Fahir schiet op doel. bin Hufi bokst de bal weg.

39e minuut.
Inworp. El Jawhar met de inworp. Abdu Yuseen rent richting de bal. Abdu Yuseen haalt uit met een fantastische trap. Abdu Serkal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salehdahi - awadh 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salehdahi 56%, awadh 44%.
Salehdahi - awadh 0:2

64e minuut.
AL Forouhar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abdu Yuseen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van AL Sakhtyani. AL Sakhtyani krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Abdu Yuseen rent richting de bal. Abdu Yuseen passt de bal zonder na te denken. Hana Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Hussain haalt uit met een fantastische trap. Abdu Serkal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salehdahi - awadh 0:3

71e minuut.
Abdu Hambari onderschept slim de pass. Abdu Yuseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Yuseen passt de bal met de wreef. Hajjaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajjaji haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Huzayel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahyan onderschept slim de pass. Nahyan geeft een lange en hoge pass. AL Fahir bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Fahir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salehdahi - awadh 1:3

88e minuut.
Hajjaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajjaji passt de bal met de wreef. Daar is bin Zayed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdu Hambari bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Hambari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salehdahi 52%, awadh 48%.
Salehdahi - awadh 1:3