Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hassan 04455 العين
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Malallah trapt de bal weg. bin Sultan kopt de bal weg. Hana Sakhtyani rent richting de bal. bin Sultan verovert de bal door een tackle van achteren. bin Sultan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Mesmari bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Jahouri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mesmari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mesmari met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Misarri de bal. Salem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Klungelig pakt Huzayel de bal. Hana Jahouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Huzayel rent richting de bal. Hana Jahouri onderschept slim de pass. Hana Jahouri schiet op doel. Malallah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Haj Malik heeft problemen om de bal te vangen. Haj Malik haalt uit met een fantastische trap. Malallah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
hassan 04455 - العين 1:0

13e minuut.
Hana Sakhtyani geeft de bal voor. Klungelig pakt Al Matsu de bal. Haj Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj Malik haalt uit met een fantastische trap. Malallah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hassan 04455 - العين 2:0

14e minuut.
Al Awar passt de bal met de wreef. Mostowfi is nu in balbezit. Hareb tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hareb krijgt een gele kaart. Mostowfi raakt geblesseerd tijdens het duel. Hana Sakhtyani zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Malallah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Gobash met de inworp. Hana Jahouri rent richting de bal. Hana Jahouri passt de bal met de wreef. Haj Malik rent richting de bal. Haj Malik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
bin Sultan speelt de bal door. El Fouad rent richting de bal. El Fouad passt de bal in één keer door. Hana Rasheed rent richting de bal. Hana Rasheed geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Hana Sakhtyani geeft de bal voor. bin Malik heeft problemen om de bal te vangen. Haj Malik verovert de bal door een tackle van achteren. Haj Malik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hassan 04455 - العين 3:0

43e minuut.
Al Matsu rent richting de bal. Hana Sakhtyani rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Al Matsu. Al Matsu krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Hana Rasheed geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mostowfi met een snelle inworp. Hana Jahouri is nu in balbezit. Hana Jahouri geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hassan 04455 39%, العين 61%.
hassan 04455 - العين 3:0

51e minuut.
AL Omer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hana Rasheed met de inworp. bin Sultan rent richting de bal. bin Sultan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Hana Jahouri probeert naar een medespeler te passen. Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj Malik verovert de bal door een tackle van achteren. Haj Malik haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt bin Malik de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
bin Malik met een harde bal richting middenveld. bin Sultan kopt de bal weg. Al Matsu met een sublieme pass. Haj Malik rent richting de bal. Haj Malik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hassan 04455 - العين 4:0

75e minuut.
Huzayel kopt de bal weg. Hana Jahouri heeft problemen om de bal te vangen. Hana Jahouri speelt de bal door. Haj Malik rent richting de bal. Haj Malik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Huzayel geeft de bal voor. bin Sultan is nu in balbezit. bin Sultan passt de bal zonder na te denken. El Fouad is nu in balbezit. El Fouad schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hassan 04455 51%, العين 49%.
hassan 04455 - العين 4:0