Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GRINTA FC Salehdahi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 15.4
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Abdu Serkal met een harde bal richting middenveld. Daar is EL Nard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Essa Hilali geeft de bal voor. Hajjaji probeert de bal met de borst te controleren. Hajjaji haalt uit met een fantastische trap. Paal!

25e minuut.
bin Sufi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Hamdan met de inworp. Abdu Hambari rent richting de bal. Abdu Hambari haalt uit met een fantastische trap. Matar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hajjaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajjaji schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GRINTA FC - Salehdahi 0:1

35e minuut.
Hana Gobash probeert naar een medespeler te passen. bin Sufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Hambari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Sufi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

38e minuut.
Abdu Hambari is nu in balbezit. El Hamdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Hambari is nu in balbezit. Abdu Hambari haalt uit met een fantastische trap. Hajjaji maakt een snoekduik en kopt de bal. Matar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GRINTA FC 44%, Salehdahi 56%.
GRINTA FC - Salehdahi 0:1

51e minuut.
Abdu Hambari rent richting de bal. Hana Ichya is nu in balbezit. Abdu Hambari onderschept slim de pass. Abdu Hambari haalt uit met een fantastische trap. Matar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GRINTA FC - Salehdahi 0:2

75e minuut.
Nahyan geeft een hoge lob. bin Jawhar heeft problemen om de bal te vangen. Hana Ismail is nu in balbezit. Huzayel rent richting de bal. Huzayel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GRINTA FC 46%, Salehdahi 54%.
GRINTA FC - Salehdahi 0:2