Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salehdahi GRINTA FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 16.5
hopeless Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
bin Sufi probeert naar een medespeler te passen. Hana Ismail is nu in balbezit. Nahyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nahyan krijgt een gele kaart. Hana Ismail is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. bin Sufi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Huzayel de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salehdahi - GRINTA FC 0:1

6e minuut.
Hana Ichya rent richting de bal. Hana Ichya geeft een lange en hoge pass. Daar is Hana Gobash, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdu Hambari rent richting de bal. Abdu Hambari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
EL Nard rent richting de bal. Al Huzayel verovert de bal door een tackle van achteren. Al Huzayel passt de bal in één keer door. Hajjaji rent richting de bal. Hajjaji haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Matar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Homayoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahyan onderschept slim de pass. Nahyan speelt de bal door. Huzayel is nu in balbezit. Huzayel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Al Huzayel is nu in balbezit. Al Huzayel probeert naar een medespeler te passen. Hajjaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajjaji schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Salehdahi - GRINTA FC 1:1

37e minuut.
Hajjaji haalt uit met een fantastische trap. Hana Ichya kopt de bal weg. Daar is Mubarak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajjaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajjaji haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
bin Sufi passt de bal met de wreef. Al Huzayel is nu in balbezit. Hana Zeer verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Ismail schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salehdahi 40%, GRINTA FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Salehdahi - GRINTA FC 1:1

48e minuut.
Al Huzayel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Zeer verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Ismail haalt uit met een fantastische trap. AL Forouhar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Homayoun met de inworp. Hana Ismail geeft een hoge lob. Mubarak probeert de bal aan de voet te houden. Huzayel bereikt de bal nog maar net als eerste. Huzayel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salehdahi - GRINTA FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salehdahi 46%, GRINTA FC 54%.
Salehdahi - GRINTA FC 1:2