Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
العين نالاىتلا
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt El Fouad de bal. bin Sultan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt El Bilal zijn tegenspeler op de grond. El Bilal krijgt een gele kaart.

6e minuut.
bin Malik geeft een hoge lob. EL Nard kopt de bal weg. Hana Rasheed kan de bal niet met de borst controleren. Al zaabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al zaabi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hana Rasheed met een harde bal richting middenveld. bin Sultan kopt de bal weg. El Fouad rent richting de bal. El Fouad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Daar is bin Sultan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. EL Nard is nu in balbezit. EL Nard passt de bal met de wreef. El Fouad bereikt de bal nog maar net als eerste. El Fouad draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Mesmari rent richting de bal. Mesmari geeft een hoge lob. El Fouad rent richting de bal. El Fouad haalt uit met een fantastische trap. Matar kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
El Bilal kopt de bal weg. Gobash met een sublieme pass. Klungelig pakt AL Awzai de bal. El Fouad is nu in balbezit. El Fouad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
EL Nard raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Darwish komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: العين 50%, نالاىتلا 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
العين - نالاىتلا 0:0

52e minuut.
Al zaabi met een snelle inworp. Mostowfi rent richting de bal. Mostowfi geeft de bal voor. Daar is Abdu Hussain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdu Hussain schiet op doel. Paal!

64e minuut.
Huzayel rent richting de bal. Al zaabi onderschept slim de pass. Al zaabi speelt de bal door. bin Yardan rent richting de bal. bin Yardan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
العين - نالاىتلا 0:1

73e minuut.
Mesmari rent richting de bal. El Bilal verovert de bal door een tackle van achteren. El Bilal passt de bal in één keer door. bin Yardan is nu in balbezit. bin Yardan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Al Matsu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abdu Hussain met een snelle inworp. Mostowfi probeert de bal met de borst te controleren. Mostowfi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Hana Rasheed geeft een lange en hoge pass. Inworp. Al zaabi met een snelle inworp. Mostowfi is nu in balbezit. Mostowfi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Malallah bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: العين 67%, نالاىتلا 33%.
العين - نالاىتلا 0:1