Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
نالاىتلا العين
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
El Fouad bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bilal verovert de bal door een tackle van achteren. El Bilal speelt de bal door. bin Yardan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yardan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
El Fouad raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. AL Sakhtyani komt het veld opgelopen. Hana Rasheed met een snelle inworp. bin Sultan is nu in balbezit. AL Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ichya probeert naar een medespeler te passen. Hareb is nu in balbezit. Hareb passt de bal in één keer door. bin Yardan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yardan draait met de bal, schiet en ... Malallah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Al zaabi met de inworp. Mostowfi is nu in balbezit. Hana Rasheed legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mostowfi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mostowfi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Malallah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
نالاىتلا - العين 1:0

13e minuut.
Klungelig pakt bin Yardan de bal. bin Malik is nu in balbezit. bin Yardan onderschept slim de pass. Mostowfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowfi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Hareb rent richting de bal. Mostowfi verovert de bal door een tackle van achteren. Mostowfi passt de bal zonder na te denken. bin Yardan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yardan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
El Bilal rent richting de bal. bin Sultan verovert de bal door een tackle van achteren. bin Sultan speelt de bal door. AL Sakhtyani is nu in balbezit. AL Sakhtyani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Hana Rasheed geeft een lange en hoge pass. Inworp. Al zaabi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mostowfi rent richting de bal. Mostowfi schiet op doel. Malallah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: نالاىتلا 44%, العين 56%.
نالاىتلا - العين 1:0

60e minuut.
Ichya passt de bal zonder na te denken. AL Sakhtyani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. El Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Sakhtyani onderschept slim de pass. AL Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
bin Yardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Rasheed verovert de bal door een tackle van achteren. Mostowfi verovert de bal door een tackle van achteren. bin Yardan rent richting de bal. bin Yardan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
El Bilal heeft problemen om de bal te vangen. bin Sultan verovert de bal door een tackle van achteren. bin Sultan probeert naar een medespeler te passen. AL Sakhtyani is nu in balbezit. AL Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
bin Yardan is nu in balbezit. bin Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yardan verovert de bal door een tackle van achteren. Mostowfi rent richting de bal. Mostowfi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
نالاىتلا - العين 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: نالاىتلا 46%, العين 54%.
نالاىتلا - العين 2:0